Autor: BBC News na srpskom

BBC
12.10.2021.
14:08 > 15:00
Fejsbuk i Instagram nestali su nedavno na samo nekoliko sati, što je izazvalo pravu buru širom sveta - a šta da društvenih mreža u Srbiji nema godinu dana?
  • Ja

    12.10.2021 17:26
    Pravila o pojašnjenje
    Prvo, internet je mnogo širi od društvenih mreža i da njega nema, ni njih ne bi bilo.
    Drugo, u Srbiji je mentalni sklop takav da je ljudima isto društvena mreža i sajt, što je potpuno netačno (kada govorimo o poslu i onima koji se žale na nemogućnost poslovanja bez društvenih mreža).
    Treće, sajt je primarni za poslovanje kada govorimo o netu, sve ostalo (društvene mreže) je sfera zabave za mnoge, a za drugu grupu dobar vid informisanja ili pak iskaljivanja frustracija i nezadovoljstva. Za određenu interesnu grupu - botovanje je najprisutnije baš na društvenim mrežama.
    Zaključak: poslujte preko sajtova kako se to u normalnom svetu i radi, a nezadovoljstvo usmerite na pravo mesto i Srbija će biti mnogo lepše mesto (posebno bez botova).
  • Ja

    12.10.2021 15:11
    Zivot bi bio divan!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna