Autor: BBC News na srpskom

BBC
12.10.2021.
15:26 > 16:00
Propisane kazne za pirateriju su do tri godine zatvora ili do pet godina, ukoliko se na taj način pribavlja imovinska korist.
  • Ja

    13.10.2021 09:19
    Ja
    Ja sa mojom platom nemogu sebi i zeni priustiti taj luksuz da idem u bioskop! Jer treba decu nahraniti,obuci,platiti racune koliko mogu,preziveti! Tako da gledanje sa nekog sajta meni dobro dodje! A koliko cujem oni trose nase pare a ne njihove pa mu sve na isto dodje!
  • Ranko B.

    13.10.2021 08:19
    Ranko B.
    Kakva glupost i skretanje paznje od svakodnevnog zivota u ovoj smrdiji! Ako hoces da snimas film ili seriju i normalno hoces zaradu! Onda izvadis svoj novac ili podignes kredit! A drzava tije garancija da nejce doci do piraterije a ako dodje ista mora dati da obestecenje! Tako je svugde u pravnim drzavama! A dok god drzava daje razne subvencije i kredite od novca gradjana nemas prava ni dinara fa trazis a kamoli tuziti nekog sem drzave! Ovo vazi za svakog reditelja,glumca,brend..! To je kapitalizam u kom zivimo i svako si zna svoja prava! A hocu i ja zaradu od ovog filma jer sam platio od poreza za snimanje istog!!!
  • R

    13.10.2021 07:50
    R
    Dok se filmska industrija finansira od narodnih para i ubire zaradu! Niko nema prava nikom nista da zabranjuje a kamoli da tuzi,nekog gradjanina! Kada bude kao u svim normalnim zapadnim drzavama da filmadzije daju svoje pare tada ce imati sva prava na materijalnu nadoknadu! A do tada...evo dva puta sam odgledao film preko interneta i....nisam bas toliko odusevljen koliko suga reklamrali po TV opet od narodnih para! Hvala!
  • /

    13.10.2021 07:23
    /
    "Film Toma je sniman kako bi se gledao na velikom platnu, a emociju koju on nosi neće moći da osete oni koji budu gledali piratsku verziju na računarima ili pametnim telefonima"
    Znači, nije sniman ni da bi se jednog dana prikazivao na "malom ekranu", faliće emocija.
    Ma koga je briga za količinu emocije, bitna je Joksimoviću i Bjelogrliću količina novca, da se razumemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna