Autor: BBC News na srpskom

BBC
09.12.2021.
13:35 > 14:00
Američki Trezor objavio je novu listu ljudi prema kojima su uvedene sankcije - šta to znači za njih, a šta za državu iz koje su?
  • Banderaš

    09.12.2021 20:30
    Ološ
    Samo jedan članak na naslovnoj strani u američkim novinama 1995 godine o problemima da naslednici nastradalih u nacističkom logoru Dahau ne mogu ostvariti pravo na nasledstvo u Švajcarskoj je bio dovoljan da se svi zahtevi naslednika nastradalih u logorima obrade u hitnom postupku i da švajcarska isplati oko 22 milijarde $ u rekordnom roku te je slučaj zaboravljen,a odnosi USA-CH nisu narušeni.
    Međutim danas Američki trezor koji ima sve podatke o svim transakcijama u celom svetu,saopštava podatke o srpskim kriminalcima i njihovim kriminalnim povezanostima sa kriminalnim vrhom srpske države,na šta predsednik nonšalantno ignoriše takve činjenice,i glumi uličarskog mangupa koji nas svojim ponašanjem prema amerikancima može dovesti u neviđenu propast države i još gušće blato propasti.
  • misko

    09.12.2021 16:49
    opomena pred iskljucenje
    Treba razumeti diplomastki govor, nasa vlada koristi ULICARKI. Oni su im dali do znanja da znaju sve sta rade, cime se bave, sa kim saradjuju i ko im je nalogodavac. Ali nasi to ne zele ili mogu shvatiti, odgovor amera bice bolan za njih. Ovog puta nisu pomenuli bracu ali sledeci SIGURNO HOCE.
  • Rasa sa salasa

    09.12.2021 15:07
    Ako se ne varam ovaj krimos vršlja po NSu sve u šesnaest. Muzička škola, pozorišni trg... Ćela ćelu privlači.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna