Autor: BBC News na srpskom

BBC
15.12.2021.
20:39 > 21:00
On korisniku omogućuje da prati nečije poruke, lokaciju, fotografije, dokumenta, pa čak i da prisluškuje razgovore u fizičkoj blizini telefona.
  • Banderaš

    16.12.2021 06:49
    16 vek
    Ne postoji zaštita,ako neko ima jasan cilj šta želi da vam uradi.Dokaz je poznatl sajber napad na Iranski nuklearni program ili skorašnja blokada podataka na Novosadsku Informatiku koja je paralisao čitavu firmu. Informatika je imala neku svoju zaštitu,ali je dovoljno da je neki zaludan radnik Informatike ušao npr na porno sajt ili da se uključio sa svojim ubs koji je imao virus u sebi i sistem je postao zatrovan,a taj ko je poslao virus može tražiti novac da oslobodi podatke,kao što se jasno desilo sa Informatikom,samo me čudi zašto Informatika ne izađe i saopšti nam koliko miliona € naših para je platila da bi se podatci oslobodili.
  • Crni007

    15.12.2021 21:40
    U današnje vrijeme mogu se pratiti svi.
    Mnoge države troše milijarde na zaštitu ali uvijek se nađe način na koji se probiju zaštite. Kad ste vidjeli da je netko osuđen.
    Na Balkanu prvenstveno sve službe prisluskuju od presednika do pekara.
    Možda za jedno 100 godina će doći do zakona da se to procesuira.
  • Miloš iz Zemuna

    15.12.2021 21:15
    puste priče
    Ovo je bio dobar ljubavni roman.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna