Autor: BBC News na srpskom

BBC
24.12.2021.
12:24 > 13:00
Prva svetska komercijalna farma hobotnica je blizu da postane stvarnost - ali naučnici su obazrivi.
  • Koviljka

    26.12.2021 14:45
    Dobrobit životinja..
    E svašta čovek doživi u svom ljudskom veku! Normalno je da se hobotnice, jedu već u zavisnosti od podneblja, klime gde narodi žive! Pitam se a šta ti pametni i na položajima visokim, jedu? Samo krompir ili klin čorbu kada idu po prijemima širom Planete? Od čega su tako debeli i podrigli? Od ića i pića. Bolje da postoje farme hobotnica i da jedan deo koristi čovečanstvo, jedan deo da se obogaćuju mora u kojima žive. Ionako veliki izlovitelji, pripadaju bogatima koji ulažu u ono od čega profitiraju, pogotovu u hrani! Čemu lažni moral, briga za životinje razne kada su takvi lažni humanisti veliki profiteri? Smatraju li nas, budalama? SVAŠTA!
  • Vidoviti Limanac

    25.12.2021 13:37
    Licimuri...
    Kakvo licemerje naučnika.
    Bore se za hobotnice a jedu svinju. Teško im je sigurno upoređivati inteligenciju ali ne verujem da ima drastične razlike.
    Samo jedna misao.
    PS-jedem i svinju ihobotnicu....
  • Kratko i jasno

    24.12.2021 13:27
    Hobotnice se, jednostavno, ne jedu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna