Autor: BBC News na srpskom

BBC
01.01.2022.
12:26 > 13:00
Zvaničnici se nadaju da će zakon sprečiti korišćenje milijardi jednokratnih plastičnih kesa svake godine.
  • Dragan

    03.01.2022 10:18
    Ah
    Ide na smetlište istorije.Nisu problem kese već plastika u kojoj pakuju sve Nedavna istraživanja -naj veći zagađivač na planeti je plastika koja se koristi za ribarske mreže (izvor RTL).Imao sam desetak kesa kupljenih pre 10g i čim sam u njih stavio nešto lako raspale se,termifir se počeo topiti posle 5g,plastične posude kupljene pre 20g ne upotrebljive jer se lome i raspadaju.Samo treba drobilica da ih pretvori i prah i ponovo u proizvodnju.Zveli LED sijalice na uputstvu piše kad pregori odneti u reciklažu i objekat,ako pukne ne usisavati,koristiti gumene rukavice i masku dok sakupljate delove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna