Autor: BBC News na srpskom

BBC
16.03.2022.
14:06 > 15:00
Šta bi Putinu moglo da bude dovoljno da iz rata izađe da deluje dobro u očima većine Rusa?
  • Andrija

    19.03.2022 14:17
    Putine, Srbine!
    Руси, Украјинци и Белоруси су један народ. И треба да буду под једном влашћу. Чијом? Путиновом. А шта је Путин? Јевреј. А шта су Јевреји? Хебреји–Хебри–Себреји–Серби. Значи, „наш човек” влада највећом земљом на свету. И треба да влада. И свим Русима. И свим Словенима. И целим светом. А Вучић да му буде први помоћник и наследник. Живео Путин! Живео Вучић! Живела Србија!
  • Walther

    16.03.2022 22:42
    Na stranu to ko će pobediti. Suština je da Rusija nije privlačna zemlja zato što sve što narod voli dolazi sa zapada: automobili, tehnika, zabava, kvalitet života. Jedno je što Putinovi botovi pišu po portalima a drugo je realnost. Svako ko je mogao od naših otišao je na zapad da radi i zaradi.
  • Olga

    16.03.2022 22:07
    Kes@
    Naravno da ima i druga strana price, ali ne moze nikako da opravda zverstvo koje Rusija trenutno nanosi onima koje je dosla da "oslobodi"!
    Tako smo.i mi "oslobadjali " po bivsoj Jugoslaviji, a zna se kako se zavrsilo!
    Uostalom, zdravorazumski covek razmisli, kako to da ljudi radije izaberu da umru u borbi, nego da ponovo potpadnu pod rusku cizmu! I kako to da sve drzave bivseg istocnog bloka zdusno primaju milione izbeglica, verovatno jer su na svojoj kozi osetili blagodeti Rusije!



  • Ja

    16.03.2022 21:43
    Ne treba mu izgovor ali treba da mu se ponudi toliko da bude zadovoljan i da povuce vojsku. Bio u pravu ili ne, uopste nije bitno.

    Svima nam je u interesu da se ovo resi nekim sporazumom/dogovorom. Ukrajinci su tvrdoglavi is premni da se bore do zadnjeg a Rusi ce im tu zelju ispuniti ako budu primorani.

    Sada uz sankcije, nemaju zaista razloga da povuku vojsku dok ne zavrse to sto su planirali. Umesto sankcija, treba dati Rusiji neke zahteve i neke garancije tipa - nema NATO na istok ali nema ni rusije na zapad. Ukrajina nezavisna, krim specijalni status, donjeck lugansk puna autonomija u okviru federalizovane Ukrajine.

    Ako je potrebno i Zelenski opet da svira klavir samo da prestanu stradanja!
  • za “Kes”

    16.03.2022 20:32
    Nažalost…
    …”o drugoj strani priče” znamo sve : dovoljno je videti, osetiti nebesku Srbiju, ona je Putinova Rusija u malom (doduše, sa neuporedivo većim frustracijama. Barem je po tome Srbija velika. Možete biti ponosni).
  • Kes

    16.03.2022 20:13
    @Olga
    A sve što kaže druga strana je čista laž, izmišljotina, propaganda i manipulacija, jel da? Jel znaš uopšte išta o drugoj strani priče?
  • Olga

    16.03.2022 19:10
    Ne znam koliko kod vas u Srbiji pokazuju zverstva ruske vojske, ovde u Italiji smo videli neverovatne stvari, djubrad koja bez mrve morala unistavaju sve u Ukrajini, civile, kulturna dobra, crkve, stambene zgrade, bolnice, ubijaju decu!
    Rusija nikad nece moci da spere ljagu posle ovog bestidnog rata!
  • Jugoslovenski model

    16.03.2022 17:29
    resenje za Ukrajinu
    U Jugoslaviji su se sve Republike samoproglasile za drzave i odcepile, i kao takve priznate medjusobom. Isto sto je u Jugoslaviji bila Hrvatska ili Makedonija, to je Krim u Ukrajini koji ima status Republike. Krim je kao Republika referendumom izglasao nezavisnost, kao recimo Crna Gora .I to nebi trebalo da bude problem da ceo svet prizna, kao i Ukrajina. Sto se tice Donjecka i Luganska to su zvanicno pokrajine u Ukrajini isto kao Kosovo u Srbiji. Nikako pokrajina ne moze da se otcepi od drzave, da ne prekrsi UN povelju. Za Donjeck, Lugansk treba naci kompromis, isto kao i za Kosovo.
  • w/e

    16.03.2022 17:08
    izgovor
    Sta ce mu izgovor u ratu koji dobija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna