Autor: BBC News na srpskom

BBC
09.05.2022.
10:48 > 11:00
Posle duge pauze zbog korona virusa, đaci širom Srbije kreću na rekreativne nastave i ekskurzije, ali se roditelji žale na cene tih putovanja - zbog čega?
  • Xxxx

    09.05.2022 14:22
    Na Divčibare je najvažnije poneti probiotik. Retko prođe rekreativna nastava bez stomačnog gripa.
  • DM

    09.05.2022 12:46
    Ekskurzije su u Srbiji sramotno skupe. Em sto su skupe em kvalitet usluge daleko ispod proseka.Upravo mi se necak vratio sa jedne ekskurzije koja je bila preko dvadeset hiljada za 7 dana odosno pet nocenje. Deca su drugi dana dobila dijareju i povracala su i tako naredna tri dana. Niko nigde nista nije o tome pisao, naravno vodje puta kad pozoves pitas kazu sve ok. O svemu smo obavesteni kada su se deca vratila sa ekskurzije. Od svega je najbolje bilo objasnjenje dece za to sta im se desilo (a instrukcije su dobila od vodje puta) -bili smo u bebi diskoteci i bila je preglasna muzika jake vibracije iz zvucnika su nam izmuckale stomak pa nam je zato bilo lose- ostala sam zatecena kad mi je dete pricalo, gledam mamu ona odmahuje rukom sta drugo da radi. Svima je mucnina krenula posle vecere za koju im je bio posluzen peceni krompir u gacama koji je bio cudan i jako tvrd(po opisu deteta rekla bih veoma presan)
  • Rade

    09.05.2022 12:09
    Koncept je veoma zastareo i besmislen tj pretvorio se u pljackanje roditelja od strane tzv turistickih agencija i direktora skole.
  • Liman 3

    09.05.2022 11:52
    Apsolutno podržavam "nastavu" u kojoj deca borave u prirodi.

    Ali ekskurzije koje se provedu u tržnim centrima BIG i Promenada su van svake pameti.

    Možda su dobili status galerija ili muzeja, samo ja ne znam...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna