Autor: BBC News na srpskom

BBC
03.06.2022.
13:17 > 14:00
Američki predsednik kaže da su mnoga mesta u Americi postala „polja smrti“.
  • Dojčilo

    03.06.2022 14:23
    Masovna ubistva
    Masovna ubistva u SAD su najbolji dokaz da ludaci pokušavaju da upravljaju zemaljskom kuglom. Iza njih stoji kapital i oni svaki problem u SAD prebacuju na Evropu . EU nije ništa drugo nego izvršilac želja SAD. Onaj ko to nije shvatio...shvatiće kada bude kasno...ako ostane živ...Ulazak u EU je referendumsko pitanje. Siguran sam da glasači neće izraziti želju za ulazak iz prostog razloga što se svaka zajednica sa Hrvatskom( koja izuzev NDH nije ni postojala) ni sa Slovenijom i Bosnom nije pokazala funkcionalna...Nemam ništa protiv Evropske Ekonomske Zajednice...ali na političkom nivou ne vidim dodirne tačke....Pa Hrvatska i Slovenija ušle i još nisu shvatile da im EU nije biša Juga gde su mogli da stavljaju veto, da budu ključni igrači....Zaboravite....ovde drugi diktiraju igru...Ili će biti kako oni kažu ili ćete nestati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna