Autor: BBC News na srpskom

BBC
12.09.2023.
10:38 > 10:45
Iako su godinama prisutni, električni trotineti sada će biti prepoznati u zakonu, a uvedena je i mera oduzimanja vozila za najteže prekršaje.
  • Zemlja čudesa

    12.09.2023 11:30
    Već godinama se uvode raznorazne mere (pojas, dnevna svetla, komplikovan i preskup tehnički pregled, povećavaju se kazne...) dok za to vreme na putevima gine manje-više isti broj ljudi. Neće ni ove "nove" uraditi ništa jer problem je sa vozačima koji spadaju u kategoriju nekažnjivih (a ima ih previše), pešacima koji smatraju da su besmrtni ako prelaze na obeleženom prelazu ili dovoljno brzi da pretrče, vozačima dvotočkaša koji tripuju neku "slobodu", "vetar u kosi" i "ekologiju" pa se ponašaju kao da im je deda kupio ulicu. Zapravo, stanje u saobraćaju je preslikano srpsko školstvo - svi imaju neka prava, niko nema obavezu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna