Autor: BBC News na srpskom

BBC
22.11.2023.
10:33 > 10:45
I u Srbiji i u regionu postoje razlike između popisa i evidencije birača, a glasači gube poverenje u izbore.
  • Ukrašće Vučić 10% i

    22.11.2023 11:51
    ubedljivo izgubiti izbore
    Ne poznajem nikog ko će glasati za Vučića i SNS. Tako da uz krađu 10% glasova ( ne mogu da ukradu više od toga) i uz javni sektor i to ne ceo, jer oni slabije plaćeni terenski radnici nisu zadovoljni, SNS će na ovim izborima imati max 20% glasova.
    Sve je bilo jasno kada je 19.maja na protestu protiv Vučića u Beogradu izašlo na ulice 1 milion ljudi, samo su se čekali izbori posle toga, Vučić i SNS su gotovi posle toga .
    Svi na izbore 17.decembra jer "Velika izlaznost" ubedljivo ruši Vučića i šalju ga u prošlost ! Gotov je !
  • Hmmm...

    22.11.2023 11:11
    Živimo u inostranstvu i pre nekog vremena smo u konzulatu pravili pasoš za ćerku. Tada nam je rečeno da moramo biti prijavljeni u Srbiji da bismo mogli napraviti pasoš, nema veze što tamo već nekoliko godina ne živimo. Pošto smo u međuvremenu prodali stan na koji smo prijavljeni u Srbiji, rečeno nam je da se u budućnosti prijavimo na bilo koju drugu adresu, npr. na adresu roditelja. Znači sve dok imamo srpski pasoš moramo biti i prijavljeni u Srbiji.
  • C

    22.11.2023 11:09
    C
    Poučeni visedecenijskim iskustvom i ljudima koji su takodje na vlasti decenijama…ovde čistih izbora nema! Zato 17 ima da ih počistimo i prekinimo sve ovo zauvek!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna