Hleb je hleb,ako ga praviš u kućnoj radinosti,mesaj sa cime zelis i sta ti prija ali osnov je brašno! Moji su ga pravili od razanog,kukuruznog zbog siromastva i nikada nisu videli belo brašno,dok nisu dosli u Vojvodinu. Od tada samo sa belim brašnom jedemo,baba je par puta mesila sa razanim,probali i nismo tražili vise. Vruća bela leba,sira,putera,masti ko sta voli i mleka,sta bolje,dok sada izmisljaju sve i svasta,zbog pomodarstva i sl. Coveku je osnova hleb od vajkada,probali smo kao bez hleba ali dugo nismo izdržali!
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Kako odabrati pravi hleb, a koji treba izbegavati
Autor: BBC News na srpskom
BBC
•16.08.2025.
•03:50 > 04:00
Komentari 2
Jelena ns
Kako mi je rekla jedna pekarka:,, Nije do belog brašna već do onog što stavljaju u njega. ''
Bane
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H