Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Viber promenio grupni chat

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, danas predstavlja set ažuriranih funkcija za četovanje, a to su mogućnost da administratori grupnih četova izdvoje određene poruke, slanje grupnih odgovora i kreiranje objavnih listi koje omogućavaju da se ista poruka pošalje prema više primalaca na njihov privatni čet.

Danas proglašenje početka borbe za slobodne medije

Grupa za slobodu medija saopštila je da će večeras u Beogradu organizovati zajedničko okupljanje svih novinara, medija, organizacija civilnog društva i građana spremnih da se bore za slobodu medija u Srbiji.

Belgija tužila Rajaner zbog otkazivanja letova

Belgija je pokrenula pravnu akciju protiv niskobudžetne aviokompanije Rajaner, ocenjujući kao "neprihvatljivo" ukidanje letova kojim su pogođeni Belgijanci, izjavio je belgijski vicepremijer Kris Peters.

Na prodaju Dišanova "Mona Liza sa brkovima"

Kolekcija dadaističkih i nadrealističkih slika, među kojima i Mona Liza sa brkovima Marsela Dišana, biće ponuđena na Sotbijevoj aukciji u Parizu 21. oktobra, saopštila je ta aukcijska kuća.

Francuska poručuje Britaniji: Želimo nazad naš novac

Britanija treba da izmiri svoje obaveze prema Evropskoj uniji pre nego što počnu pregovori o sporazumu o trgovini posle Bregzita, izjavio je francuski ministar ekonomije Bruno Le Mer i poručio Londonu: "Želimo nazad naš novac".

Za Gаleniku stigle dve ponude

U Ministаrstvu privrede dаnаs je otvoren glаvni koverаt zа privаtizаciju beogradske fаrmаceutske kompаnije "Gаlenikа", za koju su u predvidjenom roku stigle dve ponude.

Elektronski dokument se izjednačava sa papirnim

Svaki korisnik će preko svog mobilnog telefona moći da koristi kvalifikovani elektronski potpis u transakcijama i elektronskoj komunikaciji i to će omasoviti njegovu primenu, izjavio je ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić.