Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Srbija dobija još 160 poreskih policajaca

Vlada je utvrdila mere za suzbijanje sive ekonomije u 2018. godini koje predviđaju i zapošljavanje 160 poreskih policajaca, ali i specijalizaciju 50 sudija za vođenje sporova u ovoj oblasti.

Socijalizam se vratio?

Nakon talasa svetskih desničarskih tendencija i nacionalizma u državama Zapadne Evrope i sveta, "Gardijan" je objavio istraživanje o levoj struji.

Sve više građana regiona sumnja da će ući u EU

U zemljama balkanskog regiona, uprkos iskazanoj podršci evropskoj integraciji, veoma je rasprostranjen skepticizam skorijeg pridruživanja Evropskoj uniji, pri čemu četvrtina stanovništa ne veruje da će njihova zemlja ikada postati članica Unije, pokazalo je istraživanje Balkanski barometar 2017 koje je danas u Briselu predstavio Savet za regionalnu saradnju (RCC).

Beogradski Depo prodat za 4,15 miliona evra

Prostor nekadašnjeg "Depoa" u Beogradu, na kojem je pre više od tri godine izgoreo tržni centar, prodat je danas na javnoj aukciji po ceni od 4,15 miliona evra, objavio je Blic.

Ruska vojna štampa kritikuje mali nalet pilota u Srbiji

Ruski vojni časopis "Krasnaja zvezda" ocenio je, povodom nedavno završene vazduhoplovne vežbe "Bratstvo avijatičara Rusije i Srbije BARS", da je obuka u ruskom i srpskom vojnom vazduhoplovstvu "radikalno različita" jer srpske kolege imaju mali godišnji nalet od oko 20 časova.

Evro sutra 119,35 dinara

Dinar će sutra oslabiti za 0,1 odsto prema evru u odnosu na danas i zvanični srednji devizni kurs biće 119,35 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.