Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Hagu više ni papire ne izručujemo

Viši sud u Beogradu duže od dva meseca nije odgovorio na zahtev Haškog tribunala da im se dostave transkripti saslušanja troje članova Srpske radikalne stranke koje Tribunal potražuje.

Izvršitelj naplatio 396.000 dinara za pola sata rada

Jeleni Perović i njenom bratu Dušanu Miladinoviću iz Niša, javni izvršitelj Nebojša Spasojević naplatio je 396.240 dinara za polučasovni rad na licitaciji na kojoj su, kao naslednici vlasnika, morali da otkupe deo nacionalizovanog lokala.

Evropska komisija o trgovinskom sporu: Svi da poštuju svoje obaveze

Evropska komisija još nije dobila pismo ministara četiri zapadnobalkanske zemlje koje traže da Komisija interveniše u trgovinskom sporu s Hrvatskom, ali je stav Evropske unije da "sve strane treba da poštuju obaveze" iz sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju EU i zemalja regiona.

Erdogan: Nemačka podržava terorizam

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan optužio je danas Nemačku za podršku teroristima, tako što ne odgovara u vezi sa hiljadama dosijea upućenih u Berlinu, niti izručuje osumnjičene koje traže turske vlasti, izveštava agencija Rojters.

Nemački glumac podneo žalbu protiv Politike

Nemački glumac i režiser Andreas Kaufman podneo je Savetu za štampu žalbu protiv dnevnog lista "Politika" zbog zloupotrebe njegove fotografije uz komentar fantomskog "dr Petra Veličkovića".