Autor: Beta

Info
11.07.2019.
09:48 > 14:23
Sedmoro srpskih turista, među kojima je i 13-ogodišnja devojčica, povređeno je u nevremenu koje je juče pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki, potvrdila je za agenciju Beta konzulka Srbije u Solunu Dragana Glišić.
  • Ana

    12.07.2019 09:28
    Letovali smo u Nea Flogiti, u sredu uveče smo sin i ja bili u apartmanu a muž i ćerka na šetalištu kada je nevreme počelo. Neverovatno brzinom je sve počelo, nikada nismo doživeli takvu oluju, Sve je letelo po ulici pa čak i na terasama, tende su se lomile i udarale u stakla... Muž i ćerka su uleteli u restoran i tik pre nestanka struje se javili da su koliko toliko na sigurnom. Kasnije su pričali da su išli ulicama gde je voda bila do kolena a nailazili su na ležaljke, znakove, stolice koji su plutali. Bilo je STRAŠNO
  • Sklavko

    11.07.2019 19:19
    ...
    Mi već 8 godina letujemo u periodu 1.7. - 20.7. na Sitoniji i ovo je prvi put da je pala kiša uopšte. Prošle godine smo došli dva dana posle poplava i sve je bilo sređeno skoro, a vreme predivno. U međuvremenu se Srbija i NS dave u kiši i uvek nas dočeka nevreme po prelasku granice u povratku. Upravo pišem iz Ormos Panagiasa. Sinoć je bilo čupavo. Sad je stigla struja, vode ima bez prestanka. Kupanjac i danas pao. Žao mi je povređenih i nastradalih, ali Grčka je i dalje odlična za letovanje. Ništa lošiha od drugih destinacija. Inače izbegavam veća mesta, zbog gužve i komaraca...a bolje se pregrmi i nevreme.
  • Veki

    11.07.2019 18:52
    Aha pa Palma je u Paraliji, kakve veze njegova kancelarija ima sa Halkidiki. A ti smislove idi onda u Makarsku, pa neka ti tamo pomaze ko hoce!!!!-
  • AleksandarVojvođanin

    11.07.2019 15:29
    Eto im ga Palma!
    Paradajz srpski "turisti", obratite se Draganu Markoviću za odštetu, ako niste kupili polisu putničkog zdravstvenog osiguranja-kao većina nas koji smo već išli u Grčku na letovanje! A, mogli bi da pratite vremensku prognozu i da pamtite šta se događalo u proteklih par godina na Halkidikiju! Da mi plate letovanje od dve nedelje noćenja na Halkidikiju u periodu od 25.06-15.07. Veoma bih im se zahvalio na tome i odbio! Ko razumeo, shvatiće!!!
  • LOL

    11.07.2019 11:22
    U tekstu su napisane kontradiktorne informacije prva pogodjen je prvi prst Kasandra dok je srednji prst bolje prosao tj Sitonija, Neos je sa Nikitijem slabije pogodjen, pa se navodi kako je Porto Carras(je hotel ne mesto) najgore prosao sa okolnim selima a Porto je vezan za Neos Marmaras (grad). Porto Carras i Meliton su dva hotela sa kompleksom bazena itd. na obodu grada Neos M.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna