Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Dinar u ponedeljak slabi prema evru

Dinar će u ponedeljak, 21. avgusta oslabiti prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji devizni kurs biće 119,4050 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije.

VIDEO: Radovi na Koridoru 10 pri samom kraju

Radovi na Koridoru 10 su na samom kraju, rekla je ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović, ističući da je ponosna na izvođača, podizvođače i radnike, na Koridore Srbije i Puteve Srbije, jer su pokazali kako može da se radi na najtežem gradilištu u Evropi.

Poverenik naložio da se dostavi izveštaj o imovini ministra Vulina

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti doneo je rešenje kojim je naložio Agenciji za borbu protiv korupcije da novinarki KRIK-a dostavi kopiju izveštaja koji je Agencija dostavila Tužilaštvu za organizovani kriminal o imovini i prihodima ministra odbrane Aleksandra Vulina.

Školska godina počinje štrajkom

Unija sindikаtа prosvetnih rаdnikа Srbije (USPRS) najavila je da će članovi tog sindikata prvog dana nove školske godine organizovati jednodnevni štrajk.

Imovina "Beka" ponovo na dobošu

Stečajni upravnik Beogradske konfekcije "Beko" oglasio je novu prodaju imovine preduzeća javnim nadmetanjem, a kupac se ponovo traži za poslovni prostor u centru Beograda, odmaralište u Belanovici, zgradu tekstilne industrije u Kovinu, te sitan inventar, metražu i odevne predmete.