Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Poreska uprava krije imena najvećih dužnika

To što ne znamo imena najvećih poreskih dužnika Srbije jeste dokaz da nemamo vladavinu prava, ocenila je za NIN članica Saveta Vlade Srbije za borbu protiv korupcije Jelisaveta Vasilić.

Krah Koka-kole

Kompanija Koka-kola je zabeležila oštar pad neto dobiti od 60,2 odsto na 1,4 milijarde dolara u drugom kvartalu ove godine, saopštio je ovaj proizvođač.

Češka preduzeća traže lakše zapošljavanje radnika iz Srbije

Češka preduzeća i Privredna komora zatražili su od vlade da krene u projekat olakšanog zapošljavanja radnika iz Srbije, kao što je pre godinu dana olakšala dolazak Ukrajinaca, zato što bi u Srbiji preduzeća našla kvafilikovane, iskusne i dobre radnike a nezaposlenost u Srbiji je visoka.

Mihajlović: Srbija postaje centar za ulaganje u ovom delu Evrope

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas da Centar za saradnju u oblasti saobraćaja i infrastrukture sa Kinom treba da doprinese razvoju saobraćajne mreže i boljem povezivanju nacionalnih, regionalnih i evropskih projekata sa inicijativom "Jedan pojas, jedan put".

Tinejdžer poginuo tokom demonstracija u Karakasu

Jedan šesnaestogodišnjak je poginuo tokom demonstracija u Karakasu koje je organizovala opozicija protiv predsednika Nikolasa Madura i njegovih planova za održavanje izbora za Ustavotvornu skupštinu, saopštilo je tužilaštvo.