Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Stefanović: Političke sankcije za neke iz SPS-a

Pojedinci, među kojima prednjače funkcioneri SPS, licemerno žele da budu deo vlade, a otvoreno rade protiv premijera, zbog čega bi trebalo da snose političke sankcije, izjavio je potpredsednik SNS Nebojša Stefanović.

Kina ukinula politiku jednog deteta

Posle zasedanja vladajuće Komunističke partije, Kina je ukinula kontroverznu "politiku jednog deteta", uvedenu 1979. godine u cilju smanjenja stope nataliteta.

Licence odobrene lekarima osuđenim za smrt pacijenta

Na spisku lekara nedavno osvanulom na sajtu Lekarske komore Srbije našli su se Eugen Slavik, pravosnažno osuđen da je primio mito za lečenje pacijenta, kao i dvojica lekara osuđena zbog smrti Jelice Radović na privatnoj klinici "Decedra".

Prizemljio se odbegli vojni balon

Vojni balon za osmatranje otkačio se iz baze u Merilendu i leteo nekontrolisano iznad američke države Pensilvanije više sati pre nego što se prizemljio.

Dvoje povređeno jutros na Salajci

Dve osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 6 sati, kaže za 021 portparolka novosadske Hitne pomoći Mirjana Bursać.  

Vojska spasila 338 žena i dece od Boko harama

Nigerijska vojska spasila je 338 ljudi, većinom žena i deca, iz ruku Boko harama u blizini uporišta islamista u šumi Sambisa na nemirnom severoistoku Nigerije, saopštila je danas nigerijska vojska.