Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Zaposleni će dobiti sve akcije medija koje niko neće

Uredba o podeli besplatnih akcija zaposlenima u medijima onemogućila je veliki broj njih da uopšte zatraži te deonice. Pošto se u Uredbi pominju "akcije koje preostanu posle prenosa zaposlenima", u javnosti se pojavilo više tumačenja kako će se, zapravo, deliti besplatne akcije.

Poginuo snimajući trku s bikovima

Gradonačelnik španskog grada Vilaseka de la Sagra, Hesus Ihosa saopštio je danas da je jedna osoba (32) poginula tokom trke s bikova u tom mestu.

VIDEO: HRT ipak objavio dodelu medalja, sa dan zakašnjenja

Sa danom zakašnjenja, pod pritiskom javnosti, Hrvatska televizija je sinoć emitovala par sekundi dug video prilog o dodeljivanju medalja i nekoliko taktova srpske himne, nakon što je srpska vaterpolo reprezentacija trijumfovala nad hrvatskom.

Hjuston: Ubio celu porodicu zbog svađe

Šestoro dece i njihove roditelje u kući u Hjustonu ubio je čovek koji je bio u svađi s ubijenom majkom i koji je poznat policiji zbog ranijih nasilnih napada.

SNS aktivira izborne štabove

Srpska napredna stranka (SNS) aktiviraće izborne štabove na svim nivoima 1. septembra, kako bi se "baza" pripremila za izlazak građana na lokalne i pokrajinske izbore u Vojvodini.

Direktor Lutrije ostaje tu gde je

Vlada Srbije još nije prihvatila ostavku direktora "Lutrije Srbije" Aleksandra Vulovića koju je podneo pre skoro dve nedelje nakon skandala sa loto izvlačenjem 30. jula.