Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Evro sutra 120,08 dinara

Dinar će sutra neznatno oslabiti prema evru i zvanični srednji kurs će biti 120,0890 dinara za jedan evro, nakon što je Narodna banka Srbije (NBS) kupila 20 miliona evra na međubankarskom deviznom tržištu da bi ublažila preterane dnevne oscilacije kursa.

Niko ne želi da kupi Tanjug

Postupak prikupljanja ponuda za privatizaciju Novinske agencije Tanjug iz Beograda proglašen je neuspešnim jer u predviđenom roku Agenciji za privatizaciju nije dostavljena nijedna prijava zainteresovanih, saopšteno je danas.

Gubitak EPS-a 10,5 milijardi dinara

Elektroprivreda Srbije (EPS) imala je gubitak od 10,5 milijardi dinara (oko 86 miliona evra) u 2014. godini, objavljeno je u konsolidovanom finansijskom izveštaju tog javnog preduzeća.

Za puteve u Vojvodini 130 miliona dinara

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine raspisala je konkurs vredan 130 miliona dinara za projekte u oblasti saobraćajne infrastrukture, saopšteno je danas iz te uprave.

Ljudska noga sa deponije doneta iz Prokuplja?

Ljudska potkolenica, koja je prošlog četvrtka pronađena u reciklažnom centru Regionalne sanitarne deponije u Leskovcu, prema nezvaničnim informacijama iz izvora bliskih istrazi, najverovatnije potiče iz Opšte bolnice u Prokuplju.