Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Troje mrtvih u snežnoj mećavi u SAD

Mećava koja je zahvatila Srednji zapad i severoistok Sjedinjenih Američkih Država zatrpala je severne delove Nove Engleske visokim snežnim nanosima i izazvala lančane sudare najmanje 50 vozila u Ohaju, pri čemu su tri osobe poginule, a jedan policajac teško povređen.

Indija: Potvrđena smrtna kazna za silovanje

Vrhovni sud u Nju Delhiju danas je potvrdio smrtnu kaznu izrečenu četvorici osuđenih za svirepo grupno silovanje mlade žene u autobusu koja je preminula od posledica povreda 2012.

Pretučena Larisa Rikelme

Larisa Rikelme koja se proslavila zbog svog vatrenog navijanja za paragvajsku fudbalsku reprezentaciju dobila je batine, i to u kući svog verenika.

Urušio se rudnik kod Jajca, poginuo rudar

Rudar Jozo Jurišić poginuo je kada se na njega obrušila zemlja u rudniku boksita Jajce, dok je na dubini oko 200 metara u mestu Bešpelj postavljao eksplozivni naboj, prenose danas lokalni mediji.

Izraelski avioni bombardovali Gazu

Izraelski borbeni avioni napali su sinoć 29 palestinskih meta u pojasu Gaze u odgovoru na baražnu raketnu vatru na jug Izraela, saopštila je armija.

Država nema pojma koliko radnika ne prima platu

Državne institucije, od Poreske uprave do nadležnih ministarstava, pojma nemaju koliko firmi nije zaposlenima isplatilo zarade i pripadajuće doprinose, niti koliko je radnika kod tih "zaboravnih" poslodavaca.