Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

FOTO: Razbijena srpsko-italijanska grupa dilera kokaina

Četiri osobe iz Srbije i još 16 stranih državljana uhapšeno je u zajedničkoj akciji srpskog MUP-a, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i italijanske policije, a u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i državnim Tužilaštvom Italije.

Starbaks zatvara 150 lokala širom sveta

Poznati lanac kafe restorana Starbaks zatvara 150 lokala širom sveta zbog lošijih poslovnih rezultata u prvom kvartalu ove godine, zbog čega je vrednost njegovih deonica pala za pet odsto u samo nekoliko sati, piše Biznis insajder.

Odobrena koncesija aerodroma Nikola Tesla

Komisija za zaštitu konkurencije Srbije saopštila je danas da je preduzeću Vansi Erports Srbija (VINCI Airports Serbia) odobrila koncesiju beogradskog aerodroma "Nikola Tesla".

Ratni veterani za sutra zakazali štrajk glađu širom Srbije

Pet udruženja iz oblasti boračko-invalidske zaštite saopštila su danas da radikalizuju protest od 17. maja, kada su uputili zvanični poziv predsedniku Srbije i predsednici Vlade za razgovor o njihovima problemima, a koji je ostao bez odgovora.

Stanjem u policiji zadovoljan svaki drugi policijski službenik

Više od polovine službenika u 27 policijskih uprava u Srbiji, tačnije 52,4 odsto, zadovoljno je uslovima rada, a ukupno nezadovoljstvo smanjeno je za 14 odsto u odnosu na prošlu godinu, pokazalo je istraživanje Strukovnog udruženja policije "Arčibald Rajs".

Sutra počinje leto

Leto na severnoj zemljinoj hemisferi počinje sutra u 12 časova i sedam minuta.