Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Pašalić: Ilegalne deponije su gorući problem

Zаštiti i unаpređenju prаvа nа zdrаvu životnu sredinu u prаksi i dаlje se ne pridаje dovoljаn znаčаj, izjаvio je zаštitnik grаđаnа Zorаn Pаšаlić povodom obeležаvаnjа Svetskog dаnа zаštite životne sredine.

Koliko će Lidl imati učešća na tržištu u Srbiji?

Ukoliko po planu otvori svoje prodavnice od jeseni nemački maloprodajni lanac Lidl bi naredne godine mogao da ima učešće na tržištu Srbije od pet do sedam odsto, procenila je Komisija za zaštitu konkurencije, nakon što je uradila detaljnu analizu tržišta maloprodaje u Srbiji.

Zbog korupcije i kriminala uhapšeno 27 funkcionera

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), u saradnji sa nadležnim tužilaštvima i Poreskom policijom, uhapsili su u više odvojenih akcija 27 osoba i podneli krivične prijave protiv ukupno 102 osobe, zbog sumnje da su korupcijom ili finansijskim kriminalom oštetile budžet Srbije i drugih privrednih i fizičkih lica za više od 1,2 miliona evra.

Gužve na granicama

Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš danas su šest, a na Batrovcima tri sata, saopštio je AMSS.

Evro sutra 118,12 dinara

Dinar će u utorak zadržati približno istu vrednost prema evru kao danas i zvanični srednji kurs biće 118,12 dinar za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).