Info
14.06.2015.
09:05
Akciza za struju je danak u struji koju građani Srbije plaćaju Međunarodnom monetarnom fondu i čiji će negativni rezultati biti još vidljiviji u nastavku daljeg urušavanja njihovog standarda, poručuju iz sindikata "Sloga".
  • anonimus-Vojvodina u srcu

    14.06.2015 20:08
    dokle vise
    I dokle cemo kao ovce spustati glavu i cutati?Zar nije jasno ko vodi ovu zemlju i gde, po cijem nalogu rade i sta je krajnji cilj?Od najhrabrijeg naroda na Balkanu postali smo najvece kukavice sa kojima se ceo svet ismejava,koji zive u bedi,gde ljudi umiru od gladi.Postali smo Srbistan, bela Afrika u Evropi.Sledece je da se napravi novo drzavno uredjenje:robovlasnicko sa sve lancima na nogama i rukama.Sta treba jos da se desi da se probudimo?Svi mladi i svi koji su sposobni da rade i imaju mozga su otisli i odlaze.Ostaju samo stari, najmladji i partijski mediokriteti spremni na sve radi para i vlasti.Dokle cemo cutati?
  • nn

    14.06.2015 15:48
    Najbolje bi bilo da prestanu da isplaćuju plate i penzije i da nas sve izvrnu naopačke i istresu nam poslednju paru iz džepa, otuđe bankovne račune i skinu sve sa njih, isteraju nas iz kuća pa pokušaju da uvale strancima i bace nam koricu leba tek da se kaže da brinu. Kako će vraćati dugove onog momenta kada većina prestane da plaća struju jer nema odakle, a oni niti znaju a čini mi se kao i da neće da podignu privredu, jer sve što rade oni uguše? Šta će biti kada niko ne bude želeo ni na poklon da uzme Srbiju?
  • ZoranNS

    14.06.2015 12:41
    Za Elekrtoprivredu ide 4,5 posto, to je povećanje
    Za Elekrtoprivredu ide 4,5 posto, to je povećanje predviđeno za Elektroprivredu, a 7,5 posto je pljačka građana, smanjenje penzije, plata, trpanje u partijske kase.
  • Nišlija

    14.06.2015 10:38
    Ubeđen sam da je naša vlada MMF-u predložila povećanje cena struje da bi nahranili njihov partijski kadar, a zatim narodu predstavljaju da je sasvim obrnuto, kao ne bi oni nego traži MMF.
    Još prvo plaše narod da će struja poskupeti po 20%, a onda je poskupe "samo" 12%. Na taj način još ispadaju kao neki heroji, jer eto uspeli su da nas donekle sačuvaju.
    Narod se ne buni, jer je on u ovom slučaju "kuvana žaba" koja ne primećuje postepeno povećanje temperature. Prvo bubnu neku cifru, pa kad onda spuste na "samo" 12%, onda mi još i odahnemo što nije poskupela po prvobitnoj cifri.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna