Info
26.07.2015.
14:37
Dronovi, bespilotne letilice, ali ne vojne već one za ličnu upotrebu, prave u poslednje vreme globalni darmar kome međunarodno zakonodavstvo do sada nije uspelo efikasno da stane na put.
  • 26.07.2015 18:17
    Ko je ovde lud?
    Od pištolja skoro svakodnevno ginu civili, i niko ne misli da zabrani pištolje. A prave paniku zbog nekoliko dronova. Pa šta je opasnije i od čega strada danas najviše ljudi. Od dronova ili od pištolja?
  • Modelar

    26.07.2015 18:00
    Rešenje ima.
    Toliko panike a rešenje toliko jednostavno. Mogu oni doneti koji god hoće zakon, pa i zabranu kotrišćenje dronova, oni koji su se odlučili za zloupotrebu dronova, to će učiniti. Da su lepo doneli jednostavan propis po kojem se sme upotrebljavati dron sa odgovarajućim navigacisjkim sistemom gde je već uprogramirana ruta gde sme da leti dron. Pa niko živ ne bi mogao da koristi dron blizu aerodroma, naselja i na drugim zabranjenim teritorijama.
    Pa već postoji dron koje blizu aerodroma ni ne možete aktivirai. Toliko kuknjave i panike a pameti da se ovo jednostavno reši nigde.
  • Mile

    26.07.2015 16:06
    preterivanje
    Od drona jos niko nije nastradao a digla se ogromna prasina,dali je moguce da nam je tako dobra preventiva.Automatsko oruzje MUP- zavrsilo u rukama sinova policiskog komandira,na putevima se svakodnevno gine u vozilima ali niko nije razmisljao da ih zabrani.Selektivna neka briga je zavladala kod nas u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna