Info
19.01.2016.
21:20 > 13:46
Lider Pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je večeras gostujući na televiziji N1 da pred predstojeće izbore sigurno neće ulaziti u koaliciju sa Tadićem, Čankom i Čedom.
  • bivsi privrednik

    22.01.2016 21:57
    Kad se Radulovic pojavio kao Vucicev ministar, nisam nista ocekivao od njega kao ni od kompletne vlade, medjutim slucajno sam cuo par njegovih izjava i prvi koji je predlozio da se smanje porezi za privredu. Dve godine posle i dalje ima isti stav sto je prilicno retkost medju nasim politicarima. Ono sto jos vise cenim, sto nudi konkretna resenja za problem, a ne krilatice "da vratimo demokratiju" i slicna uopstena obecanja. A Tadicevu demokratiju zaista ne zelim vise
  • Marko 021

    22.01.2016 20:31
    Poziv simpatizerima
    Pozivam simpatizere koji zele da se bolje upoznaju sa radom i clanovima udruzenja Dosta je bilo, ili na bilo koji nacin pomognu i podrze rad udruzenja, da dodju sredom od 19h u Vojvodjanskih Brigada 22, kod bivse pumpe pecurka. Vasa podrska je vise nego potrebna!
  • Liman III

    22.01.2016 19:09
    @Vlada
    Meni ne treba internet da bih znao ko su likovi koji "nisu dali vlast u Vojvodini". Mnoge od njih sam upoznao za vreme protesta 1996/97. Neki od njih su neposredno pre protesta bili radikali, a neki su bili u SPO-u. Kako su tada ušli u politiku, više iz nje nisu izlazili. Period od 2000 do danas su iskoristili kako bi uglavnom sebi popravili materijalni položaj. Pre par godina je ista ekipa glumila ludilo pa folirala rascep u DS, pa su malo prelazili kod Tadića pa su se neki opet vraćali i dobijali ministarske funkcije.
    Možda si ti TAJ Vlada?
  • mrva

    22.01.2016 18:04
    "Naši glasači su pre svega u Vojvodini gde na tri glasa u gradu imamo još dva na selu, dok u centralnoj i južnoj Srbiji imamo na pet glasova u gradu, svega jedan u selu."

    ovo govori i o stanju svesti vojvodjanskog seljaka i srbijanskog seljaka. Seljak u Južnoj Srbiji je na nivou pećinskog čoveka.
  • Vlada

    22.01.2016 17:05
    @Liman III

    Pa ti si stvarno komedija. Ajde sad lepo poslušaj svoj savet i lepo nađi ko, za razliku od SVM-a, nije dogovarao da preda pokrajinsku vlast SNS-u; pošto to, za razliku od 'obrazovanih' ljudi koji podržavaju Radulovića, može da se nađe na internetu.
  • m

    22.01.2016 16:50
    mnogo pametnih stvari govori Radulović, i u poredjenju sa ostalim političarima ovaj čovek je klasa! U bednoj zemlji kao što je Srbija, dobro je što postoji bar ova opcija. Ne mislim da je savršen izbor ali pre ću glasati za njega nego da ne glasam uopšte kako sam ranije planirao.
  • Liman III

    22.01.2016 16:04
    @Vlada
    Očigledno ne poznaješ nikog obrazovanog. Vidiš, nije problem da se obavestiš kad postoji internet. Tamo možeš da pročitaš sve o aranžmanu Saše Radulovića kao ministra. A sada ti lepo obrazloži KO je taj što je sprečio da AV osvoji vlast na svim nivoima?
  • Garisa

    22.01.2016 15:51
    E sad jbg ako Radulovic poturen od strane SNS ja cu nasesti jer za DS, LSV i ostale necu sigurno glasati. Eventualno za Borka Stefanovica. Zovite me naivnim, ja glasam za njega. Tako isto mozemo tumaciti i druge partije - LDP je vrlo drugarski nastrojen prema SNS, Canak isto. Privatno se funkcioneri stranaka druze bez problema i to nije neka tajna.
  • Dr...

    22.01.2016 15:31
    Radulovica ne vole ni vlast ni opozicija. Dovoljan razlog da glasam za njega.
  • Dosta je bilo

    22.01.2016 14:52
    Saša priča pametno. Protiv je partokratije i partijskih parazita. Kada se novac koji se rasipa na sumnjive subvencije, javna preduzeća nepostojeće Agencije i nepostojeći razvoj, usmeri građanimaa , univerzalnoj socijalnoj i zdravstvenoj zaštiti, smanje nameti , evo nama finansijske konsolidacije.
    To što su uštedeli otimajući penzionerima penzije, je identičan iznosu sredstava koje upumpavaju u subvencije preduzećima koja ne rade.
    Glasaću za Dosta je bilo
  • Vlada

    22.01.2016 13:03
    @Liman III

    Ahahahahaaha, pa ovo je neprocenjivo - za mene sendvič jer navodim proverljive činjenice, a ti lupetaš botovske floskule pa si kao objektivan. Koji to obrazovani ljudi, majke ti? Svi "načitani" iz Unije poslodavaca? Ti možda?
  • Lol

    22.01.2016 13:01
    Obraz ko djon
    Od svih nabrojanih samo je ovaj najdirektnije saradjivao sa av! Ne zaboravite da je ovaj veci poslusnik mmfa i krupnog kapitala od svih koji su se do sada u srbiji bavili nekom politikom. Prica da je lsv u dilu sa sns ne pije vodu jer da su hteli mogli su srusiti demokrate u pokrajini odavno. Koliko ja znam jedino liga u gradu ima neokrnjenu odbornicku grupu, dakle niko nije prebego i osnovao grupu gradjana za bolje narodu. Cedu i tadica ne znamo jer ih nema nigde zapravo.. u svakom slucaju, manite me ovog lika!
  • Liman III

    22.01.2016 11:58
    @Vlada
    Zaslužio si sendvič!!! Sve si nam lepo objasnio. Samo još da objasniš kako to da Radulovića onda uglavnom podržavaju obrazovani ljudi? Tvoja argumentacija može da prođe samo među tupsonima što loču pivo ispred prodavnice.
  • isak

    22.01.2016 11:16
    Samo koalicija Patriotski blok je prava opozicija.
  • Inspektor Višekruna

    22.01.2016 09:09
    Demokrate su naprednjačka omiljena opozicija, mlaki i bezlični! Na prošlim izborima, ova ekipa samostalno ne bi ni prešla cenzus. Ne treba zaboraviti da su se glasači lomili između Tadićevih i DS-a, Đilas sa svojom bazom u Beogradu i Borko sa svojim skupštinskim radom su sigurno zaslužni za više od 1,03% glasova, koliko je DS delilo od totalnog debakla.
    Ova koalicija, i da dođe na vlast ne bi ništa promenila, previše "lidera" za vlast u jednoj maloj državi.
  • Jovan

    22.01.2016 08:49
    Satelit
    Ovo samo dokazuje da je dotični Vučićev satelit i projektovani "bunar glasova".
    Sreća pa mu je podrška birača mizerna.
    Sve te "perspektivne" treba zaobići u širokom luku i ne rasipati glasove uzalud.
    Samo velika izlaznost i ujedinjena opozicija mogu Srbiju iščupati iz kandži povampirenog radikalskog zla.
    DS(S) 2000-12. dokazao da su velike neznalice i lopovi, ali nazadnjaci 2012-16. dokazali da uvek može gore.
  • tata

    22.01.2016 08:35
    Radulović je mamac kojeg je SNS pustio da odvuče još malo glasova opoziciji. I primili ste se... SNS može izgubiti samo ako se opozicija ujedini. Problem je, kao i uvek, DS koja smatra da su bogom dani da budu lideri, a samostalno ne bi osvojili više od 6-7% glasova.
  • Cale

    22.01.2016 08:17
    Moj glas ima. Ima konkretne predloge, program a vise puta je lepo objasnio kako SNS laze i fingira finansijske izvestaje i kapitalne investicije.
  • Vlada

    21.01.2016 08:59
    Čekaj da vidim da li sam dobro razumeo: bivši Vučićev MINISTAR za šurovanje sa naprednjacima optužuje JEDINU stranku koja je na svim izborima stavljala veto na saradnju sa njima na svim nivoima i koja je JEDINI razlog zašto naprednjaci nisu već uzeli vlast u pokrajini (pošto se SVM natrćio odmah). Ajde sve drugo, što su zasrali, ali ovo je neoborivo... Ko veruje ovom liku treba odmah da ide da pregleda glavui.
  • Bogdan Todoric

    20.01.2016 16:54
    Libertarijada
    Ovaj gospodin zastupa interes kapitala, a ne radnika i seljaka. Mlada sitna burzoazija, sveze nastala i sitne gazde njegova su ciljna grupa.
  • Kanada - Novi Sad

    20.01.2016 14:59
    Ja i moja porodica dajemo 4 glasa za gospodina Radulovica, jer on je jedini koji ima konkretne predloge za prevazilazenje ove neverovatno teske situacije u kojoj se Srbija nasla, zahvaljujuci naZadnjacima i njihovim prilepcima na vlasti u Novom Sadu. Pa pogledajte samo Novi Sad, tavori se u neradu, nezaposlenosti i beznadju.
  • Limanac

    20.01.2016 12:36
    Za ove što se pitaju oko Radulovića i cenzusa: na prošlim republičkim izborima je Radulović u NS imao 7%, iako je pokret postojao samo mesec dana. Za NS i Vojvodinu sam SIGURAN da ulazi u parlament. Kao i nekada SPS, naprednjaci su neprikosnoveni u pasivnim krajevima. Što južnije to tužnije.
  • poe

    20.01.2016 09:17
    Izbor je da se zaplaces. Sa jedne strane Vucicev cirkus. А sa druge strane ovih gomilu likova koji ce se posle prelaska cenzusa svi posvadjati i razdvojiti... A pitanje hoce li Radulovic uopste nece preci cenzus, cak i u Vojvodini?
  • Limanac

    20.01.2016 08:20
    Pravi čovek i jedini koji nudi nešto novo!!
    @Mmmm
    A da li si razmislio zašto je to Radulović izjavio?
    Tadić-napravio novu stranku samo da bi pocepao DS-gotovo 100% da AV sprema backup za SPS ako budu previše alavi
    Čeda-U ogromnim dugovima, ni Fidelinka više ne stoji najbolje(u svakoj normalnoj zemlji bi ga pitali odakle ti pare za firmu). Sam Radulović je kao ministar privrede sprečio da vlada Srbije da Čedi bespovratni kredit.
    Čanak-suđenje za incident na Ribarcu još traje i traje. Šta mislite, da li tu ima prostora za dogovor?

  • Nikola

    20.01.2016 08:04
    Mastanje
    Ko je ovaj lik. Pa nece ni cenzus preci. Sto rece Balasevic tako to biva kad se sniva he he
  • matematicar

    20.01.2016 07:58
    Za bivseg Vucicevog ministra 2% glasova na prethodnim izborima znaci da je ovaj narod totalno lud, ko normalan veruje nekom kome je verovao Vucic. Ne bi me cudilo da ako bude u bekoj koaliciji ladno prebegne sa svojim mandatima ponovo kod onog ko ga je postavio na ministarsku pozciju bez dana iskustva u privredi (ono sto je prijavio u Kanadi niko ne moze da proveri).
  • mile

    20.01.2016 06:57
    Prosli put je njegove glasove dobio vucic posto ovaj nije prosao census , tako ce biti I sada , pa da vidimo onda ko odvlaci glasove I suruje sa vucicem.A njegove zelje nece nikada proci kod naseg naroda.Vojvodine nek se mane , svi pi ovde da se ogrebu , eno mu srbijice tamo nek se duva ovde je lako.
  • Libe De NS

    20.01.2016 06:43
    Pozdrav stečajnom upravniku
    A meni mi nešto mnooooogo drago što si požurio sam to da kažeš da ti ne bi oni saopštavali da ni oni neće sa tobom pošto je tvoja uloga... uloga stečajnog upravnika Srbije školovanog za te namene u Americi. Putuj igumane i ne brini za manastir. Možda ćete AV opet hteti za ministra da dovršiš prljavi posao koji si onomad započeo! Povedi sa sobom i Janka Veselinovića
  • Maxa

    20.01.2016 04:02
    Glasacu za ovog coveka kao i do sada bas zato sto je nesto novo na sceni i sto ga politicari paraziti sa obe strane ne vole.
    To sve govori.
  • Brus Vilis

    20.01.2016 01:47
    Štagod govorio ne mogu zaboraviti da je bi Vučićev igrač. Na kraju, svaki centar kad-tad završi kao desnica. A koliko ima istine u sledećim rečenicama prosudite sami: http://tinyurl.com/nlza9ab
  • Lalos

    20.01.2016 01:28
    Licemer
    Pa covece Radulovicu, ti pricas da je neko necija opozicija a ti bio u njegovo Vladi.Pa kako te nije sramota covece?!
  • dule

    20.01.2016 00:30
    Ja cu glasatii za ovoga ... dosta mi je vise istih likova
  • V

    20.01.2016 00:25
    Tako je, kakvi crni ds-lsv-ldp savezi sa odavno potrosenim i dokazanim nesposobnjakovicima. Sami na crtu gospodaru, ima da se iznenadi!!! Hajmo ljudi, od sedenja kuci na izbirima " nema selameta"!
  • Djoka

    20.01.2016 00:01
    Podrska
    Pokazali su kako znaju i kako mogu, gotovo vec 20 godina.
    Puna podrska za Radulovica. ministra koji je dao ostavku u Vučičevoj vladi i podneo više krivičnih prijava protiv raznih ljudi za malverzacije.
    Zdravi Centar, pravda i razum, dosta je bilo
  • Šumar

    19.01.2016 23:51
    Šteta što je teški nacionalista...
  • Mmmm

    19.01.2016 22:29
    E ako za ikoga vredi glasati to je onda bivši Vučićev ministar!
  • pera

    19.01.2016 21:55
    ..
    Prodato! Tako se to radi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna