Autor: 021.rs

Info
12.02.2016.
09:13 > 09:06
Opština Bački Petrovac je odlukom Ustavnog suda, kojom je konstatovao da uvođenje samodoprinosa nije sprovedeno u skladu s Ustavom i zakonom, primorana da vrati građanima iznose koji su im "skidani" sa plata u dužem periodu.
  • misko

    17.03.2016 00:56
    sreca ako se moze reci sreca
    Sto gradjani Maglica isto nisu trazili povracaj sredstava, jer je i ovde isto prikupljan samodoprinos a isli su od vrata do vrata, nije izglasan referendumom kako bi trebalo, a da li su novac ulagali posteno i korisno, sumnjam jer da je novac otisao u neku svrhu onda bi legalno i uzimali samodoprinos, ovako su ga smuvali za licne potrebe... i sto ovaj kaze za udruzenja i svoje ljude koji su vodili udruzenja... Provozajte se malo i pogedajte ovde puteve u opstini, voda zuta i smrdi, a oni ulagali u to. laz do lazi... Dodjite i uverite se
  • dred

    12.02.2016 09:49
    I Hatalja i Harminc i Tarnoci naravno lazu.A novac je uziman po automatizmu a vraca se na zahtev tu nelazu. Nelazu i to sto je deo novca podeljen raznim udruzenjima gradjana gde su KRKALI presetinu i paprikase za tudje pare sa sirotinjom a za uzvrat ovi su naravno morali da glasaju za njih.Za ovo mora neko u zatvor.Molimo vas da nam pomognete u tome ako se postuju drzava i zakon.I molio bi redekciju 021 da malo cesce pise o Backom Petrovcu jer taki cirkus u Opstini jos niko nije vidio....Hvala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna