Info
28.02.2016.
17:32
U Srbiji se godišnje obavi oko 20.000 abortusa, pokazuju neki podaci, a nezvanično, brojka je deset puta veća.
  • Strahinja

    28.02.2016 23:52
    za kulturu zivota a ne smrti
    Ako i otac i majka buduceg nerodjenog deteta zele da ta trudna devojka abortira i ona abortira onda su pomeni oboje krivi za ubistvo svog deteta., isto kao sto oboje moraju i imaju podjednaku odgovornost da se brinu o detetu kada se rodi. Druga stvar, nekome nije jasno kako se neko uzima/vencava samo sto je devojka zatrudnela., a meni je totalno nejasno i apsurdno pa kako neko snekim leze u krevet ako ga ta osoba ne privlaci,ako nista ne oseca prema njoj..... i ako ne zeli dete ako se trudnoca desi. Treca stvar, ako devojka zatrudni naravno da momak treba da je zaprosi, pa sto je legao snjom u krevet ako ga ne privlaci, ako je ne voli i ako ne zeli da se zeni sa njom. Sve je tako jednostavno da ne moze biti jednostavnije i divno skrojeno samo sto mi ljudi koplikujemo i unistavamo sebi zivote i unesrecujemo i sebe i druge.
    Srbin sam nemojte pogresno da me sad shvatite ali se nekad divnim muslimanima i njihovom odnosu prema zenama,gledaju ih prvenstveno kao majke i postuju iznad svega.Zato i osvajaju svet,jer imaju moral,kulturu zivota i jaki su. Izuzetaka naravno svuda ima.
  • /

    28.02.2016 23:17
    /
    tako je apis programirao srpsko drustvo.

    u prilog toga ide cinjenica da ni doktori ne insistiraju na genetskim pregledima kod rizicnijih trudnica. i pored svih bombardovanja, zaprasivanja polja i nezdravog zivota

    ako roditeljima neko i predlozi onda nastupa ono: ju. sta vam pada na pamet. nece to u moju familiju. svi smo zdravi
  • Peka

    28.02.2016 21:42
    a da se nisu malo zaigrali kada kazu da je cifra i 10x veca? 200.000 abortusa? ajte malo realnije molim vas
  • Lala

    28.02.2016 21:30
    crnjak
    U trenutku erupcije, devojka treba da izvadi sliku svemoguceg koji nam obeceva bolju buducnost i resen problem...sta je kurton naspram KURJAKA...
  • Anominus

    28.02.2016 20:52
    Mo, svaka ti je zlatna.
  • Nema interesa?

    28.02.2016 20:25
    Čudo živo kako Partija spasilačka i premijer Zagledani u Budućnost Srbije i srpskog naroda, nisu nimalo zainteresovani za pojavu nestanka malih srpskih građana.
    Istih onih koji bi u tako raznobojnoj budućnosti mogli da primaju sve vrste verifikovanih im od belog sveta vakcina, kao i da plaćaju kazne od 50 do 150.000 dinara. Istih onih o kojima se može voditi sudski postupak i donositi presuda - a bez obaveštavanja.
    Ali, šta znaju duše koje nestaju šta je današnja Srbija - koja se kreće u pravcu NATO želja.
    Šta kažete, patrijotčine jedne zapadne, a? A botovi, ništa odbrana svetinja sendvičarskih?
  • Svitac

    28.02.2016 19:47
    Evo odgovora zbog čega je seksualno obrazovanje u školama neophodno.
  • neurosis

    28.02.2016 19:23
    Samo bih dodao da su nase zene nazalost na prvom mestu u Evropi po oboljevanju od raka grlica materice .
  • happy tv

    28.02.2016 19:07
    Drzava rijalitija.
  • Mo

    28.02.2016 18:02
    ...
    Strasno smo neobrazovana nacija i jako je mnogo primitivnih ljudi. Cak i onih sa fakultetskim obrazovanjem. Poznajem devojke, pametne i uspesne, pozavrsavale fakultete, kojima je u vezi metod zastite ,,moj decko pazi na mene". Pilule nece da piju jer ,,to su hormoni i stete zdravlju" a kondom ,,ga steze". Ali naravno, mogucnost trudnoce im je nesto strasno, one nece da budu majke, karijera na prvom mestu itd. Onda kad zatrudne, padnu u bedak, moraju se udavati jer smo i dalje konzervativna sredina po tom pitanju i eto zbog potpunog nemara odredjuju sebi zivot za kasnije. Zato nam je i visok procenat razvoda, jer je vecini razlog braka slucajna trudnoca. Sa druge strane, shvatanje abortusa je tek jezivo. Ne mogu da shvatim da ima zena da se rutinski podvrgavaju tome. 21. je vek, zaboga. Ne mozes zatrudneti slucajno ukoliko niste ti i tvoj partner apsolutno nemarni. Ima i pilula za dan posle.
  • Đunta

    28.02.2016 17:58
    Pink kultura! To ide jedno s drugim. Ali to je samo početak...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna