Info
18.03.2016.
09:22 > 09:33
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osudilo je "hajku koju tabloid Informer vodi protiv portala KRIK" i upozorava da optužbe izrečene na račun Stevana Dojčinovića, urednika ovog portala, predstavljaju poziv na linč i ugrožavaju njegovu bezbednost.
  • ne znam vise ko sam

    18.03.2016 20:34
    kako nezapazeno prolazi ovaj c
    Pa da se na javljaju samo novinari,to jest njihova udruzenja,kad bi se mnogo nas javilo i trazilo da policija istrazi slucaj,kad bi nas bilo u tolikom broju da Vucic,"Dr" Stefanovic i ostali Dr Pr Mr ne mogu da nas ignorisu,bila bi ovo drugacija,bolja drzava.
  • DeranNS

    18.03.2016 16:13
    Užas
    Traže da novinari otkriju svoj izvor informacija?
    Kako to da neko uradi, a da ostane novinar?

    Ovaj zahtev je ako da ga je napisao Jozef Gebels ili Josip Broz!
  • DOSTA

    18.03.2016 14:41
    Odbrana nas običnih nepartijaca građana, je da mislimo svojom glavom i ne čitamo Informer. Ako ne možemo da izbegnemo prolivarenje Informera, mi znamo da je on licni javni servis Vlade i da napadaju SVE koji objave marifetluke i ćapavanje Vučića i njegove klike.
    Zato, na izborima glasamo za " Dosta je bilo " Saša Radulović
  • Podrška novinarima

    18.03.2016 12:31
    Novinari su nam sada prva linija borbe protiv nepravdi sistema. Svi mi ostali možemo biti samo druga linija. Ne postoji više način da građanin utiče na bilo kakvu promenu sistema, a da ne izađe na ulicu u velikom broju. Dozvolimo li da, po pravilu manje vredni mediji budu plaćeni za napade na one koji iznose istinu, ostaje nam samo da gledamo u ekrane Velikog nam Brata (koji sada ima i ime i prezime za nas) za koje plaćamo 150 dinara da nas lažu. A onda je zaista svejedno i da li izađemo na izbore. Podrška nezavisnom novinarstvu i ljudima od reči i časti!
  • Samo

    18.03.2016 10:40
    podrška
    Podrška svim novinarima koji se bave istraživanjem korupcije i kriminala pre svega političara, a što se tiče Informera nadam se kad jednom postanemo civilizovano društvo i pravna država (OVO PRAVNA DRŽAVA, MUKA MI JE OD PONAVLJANJA TOG TERMINA VEĆ DECENIJAMA), da će takve "novine" biti žestoko kažnjavane za dela uvrede, klevete, promovisanja kriminalaca...............
  • Princ

    18.03.2016 10:19
    Idi begaj
    Ma ko ce tutumrake da dira. Smesni su onako zvalavi!
    To novinari, ajte molim vas!
    To su ruznikavi starletani...
    Cik u javnost!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna