Info
20.03.2016.
10:28 > 10:41
Jedna beogradska turistička agencija dve nedelje je tokom februara i marta prodavala svoje aranžmane iako nije imala licencu.
  • Aleksandar

    21.03.2016 14:13
    "Na programu treba pogledati ko je organizator putovanja i tamo uplatiti, jer je cena ista, a sigurnost veća."

    Da, naravno... samo sto je vecina agencija orgnizatora u Beogradu, Nišu, Jagodini... i nemaju poslovnice u Novom Sadu...

    Da li treba da idem u Jagodinu (iz Novog Sada), da bi uplatio aranzman? Ma dosta bre teorija zavere... svi su protiv nas... Ja imam svoju agenciju u kojoj uplacujem vec godina, i nista mi ne fali.
  • turisticki radnik

    21.03.2016 14:02
    garancija putovanja
    Kako mozete ovako nesto da pisete? Kako to mislite YUTA garantuje putnicima putovanje, YUTA SLUZI SAMO ZATO DA OD AGENCIJA UZIMA CLANARINU KOJA NIKAKO NIJE MALA I NISTA DRUGO! Garanciju putovanja obezbedjuje turisticka agencija kod osiguravajuce kuce i ovo ama bas nikakve veze sa Yutom nema. po ovome kako ste pisali znacilo bi da agencije koje nece da budu clanice YUTA nemaju garancije putovanja sto nikako nije tacno.
  • Patriota

    21.03.2016 08:52
    Otkaz smeštaja
    Uveo bih princip kao kod kapare. Ako agencija otkaže ili promeni uslove bez saglasnosti korisnika, trebala bi da isplati ODMAH dupli iznos uplaćenog aranžmana. Samo tako će se uvesti red u tu sferu. Ja sam isto bio žrtva promene hotela i datuma aranžmana, kao i jedne godine zadržavanja u hotelu u Turskoj jer naša renomirana turistička agencija nije uplatila obaveze prema turskoj agenciji a ova prema hotelu... Ni krivi ni dužni ispaštamo. Red je i vreme da to nesavesne agencije plate na pravi način!
    ODMAH dupli iznos uplaćenog aranžmana!
  • ex radnik u turizmu

    20.03.2016 17:36
    skolski primer
    ljudi evo klasican prilog da nesto i naucite...tekst negativan a na kraju yuta resenje nudi...naravno,ocigledno je ko je plasirao isti tekst...
  • Nemila Janjic

    20.03.2016 14:43
    Barem su im dali nadu na neko vreme, i to je lepo ali kosta.
  • zivan

    20.03.2016 14:05
    Kada aktuelna vlast prodaje gradjanima muda za bubrege, zasto i turisticke gencije ne bi prodavale nepostojece aranzzmane. Riba se ccisti od glave...
  • Ns

    20.03.2016 11:56
    Iglasate na Skupstini stanara da mogi da stoje iskljucivo kolica i do vidjenja prijatno, ne moze vam nista taj jedan dokoni sto ce prijaviti. Svakako stave se savesno da ne blokiraju prolaz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna