Info
03.04.2016.
08:01 > 08:05
Na halu u Zubinom potoku u kojoj je planirano da se predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas u 15 sati obrati građanim Kosova i Metohije, oko tri sata iza ponoći bačena je bomba i pucano iz automatskog naouružanja, javlja izveštač RTS-a.
  • viki55

    03.04.2016 17:48
    viktorija.verzio@chello.at
    Neverovatna hrabrost premijera Srbije i spasioca Srpstva našeg viljenog Aleksandra Vučića ! Ni bomba nije mogla spreči govor Aleksandra Vučića Srbima na Kosovu ! Kada je saznao da su to Srbi uradili, razdrljio je grudi i poručio kukavicama:" Pucajte u mene a ne u nedužan narod" Niko neće da puca u Srbiju ! On Vučić, priznaje da je dužan a da je narod nedužan !? Ovakvog smo premijera braćo Srbi čekali još od Boja na Kosovu ! On Vučić se ničega ne boji, on ne kuka, on ne plače, nikoga ne moli, nikom se ne udvara, on ide napred u ........... sa razdrljenim grudima u nove pobede do ulaska u EU-ju !
  • Goran-Detelinara

    03.04.2016 17:09
    Užasavam se svakog nasilja. Za osudu je ovaj čin, bez obzira šta je motiv.
  • zoran

    03.04.2016 09:52
    oni po starom
    Šiptarima je nekada naloge za napad na Srbe davala CIA i zato nikada niko nije procesuiran zbog brutalnih ubistava Srba na Kosovu. Ovo sada su verovatno sami smislili, kukavički i podmuklo kako i obično to oni znaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna