Info
22.04.2016.
08:51 > 17:56
Glumac Sergej Trifunović pokrenuo je peticiju da Požarevačka ulica na Crvenom krstu u Beogradu promeni naziv u Ulica Dragana Nikolića, u čast legendarnog glumca koji je u njoj rođen.
  • Coco

    23.04.2016 00:29
    Da je Gagi zasluži ulicu - jeste! I te kako! No jedino se ne slažem sa preimenovanjem naziva ulica. Izbrisaće nekog ili nešto (Sinđelića ili Požarevac), da bi ulica dobila Gagijevo ime, a onda će, kroz nekoliko, do više desetina godina izbrisati Gagija i dati ulici neko novo, trenutno aktuelno ime. Stalno to rade! Alo bre nesposobnjakovići. Napravite ulicu i nazovite je kako i po kome hoćete. Ali naprvite je. A ne da preimenujete postojeće, koje je neko napravio. To ume svaka budala! Mislim, ne da prvi ulice, nego da ih preimenuje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna