Info
28.04.2016.
20:53 > 21:25
Lideri četiri opozicione liste - Demokratske stranke, SDS-LDP-LSV, Pokreta Dosta je bilo i Dveri-DSS najavili su da će podneti krivične prijave protiv "Pošte Srbije" i zaposlenih u biračkim odborima zbog izborne krađe.
  • Alo, prika!

    29.04.2016 07:34
    Alo, prika, zar ne vidiš da je RIK plaćen da ne poštuje zakon?
    Partija ti je mogla imati većínu, ali je bila alava i debelo skrivila.
    U zemlji gde te kradu već na izborima, ne možeš očekivati da će kasnije pošteno voditi zemlju.
  • Srdjan NS

    29.04.2016 07:04
    protestom do pobede
    Opozicija ce organizovati proteste ... kaze Pajtic . E bas bi volio to da vidim kako setaju sa serpama i pistaljkama debelo situirani "lideri"i "cuvari vatre". Bilo bi tu vise boja nego na paradi ponosa . Naravno , dosli bi na zborno mesto sa djipovima , slikali se , rekli sirotinji kako nema demokratije bez njih i obecali nastavak protesta sve dok oni ne pobede . Posteno ,nema sta !
  • Novosadjanin

    28.04.2016 22:29
    Bas me interesuje ko bi sve izasao da vas podrzi Pajticu. Samo da vam vidimo ledja. Mislite da ce se desiti 5. oktobar? Garant da nece, fali vam Kostunica. Sa Sandom nemate sanse. Ceda je tu po obicaju ali nije vise student. Diplomirao je na kraju.
  • Ha ha ha

    28.04.2016 22:09
    kojidebili
    U pravu si 100%.
    Pajtić, vajni profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu ne zna ono što zna svaki sudski daktilograf....da se za svako pismeno poslato preporučenom pošiljkom računa kao da je predato nadležnom organu....istog dana kad i Pošti.
    Hej alo! Pročitajte ZPP,ZKP, Zakon o opštem upravnom postupku.....Neverovatan blam!
    Neverovatna nesposobnost.....Čuj i krivična prijava protiv Pošte! Ha Ha Ha
  • kojidebili

    28.04.2016 21:28
    alo prika ako si predao i imas pecat, moze biti minut pre krajnjeg roka racuna se da je predato u roku, hoce li stici za dan il dva nema veze tako je uvek bilo i vazilo se nepotrebna frka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna