Info
02.05.2016.
18:11 > 22:46
Ekipe vatrogasaca, hitne pomoći i policije i dalje su u velikom broju na Menhetnu, gde je u nedelju popodne izgorela crkva Svetog Save, pokazuju ekskluzivne fotografije 021.rs.
  • Iskreno

    05.05.2016 14:54
    da kažem
    Iskreno, kako se ponašamo- hrišćani, ljudi.......u ovoj zemlji čudi me da nije izgorela još po koja crkva, ako je nešto zajedničko našem Srpskom narodu u 70% slučajeva to je zavist, ljubomora, kriminal, lična korist, obmana, laž, korupcija..............
    Prekršili smo sve moguće hrišćanske norme počevši od naše crkve, političara ("patriota i ne patriota"), huligana koji se kunu u pravoslavlje i Srpstvo, medija (gde se propagiraju sve antihrišćanske vrednosti poput FARME i PAROVA)...............
    Šta reći, više se ateisti ponašaju hrišćanski nego tzv. hrišćani!
  • ex chapman

    05.05.2016 08:56
    šteta
    šteta. jedna od retkih crkava SPC u neo-gotskom stilu. a ko je zapalio nek utvrde nadležni, što bi rek'o g. Mali. ja samo znam da student nije! a što bi rek'o g. Laušević "nije Dinara sama planula;..."
  • Šteta

    05.05.2016 05:30
    Ako niste videli dijasporu u crkvama za većih praznika (Božić i Uskrs) onda vam je oprošteno što ne verujete u priče o svećama. Šteta lepe zgrade, ali osigurana je, a opet već lete pozivi za skupljanje donacija za "obnavljanje". Koje je, uzgred budi rečeno, kupljena (ne građena) 1942, kojim novcima da hoće neko da kaže. Da nije onim odnesenim iz Kraljevine Jugoslavije, pa smo malo oprali?
  • ....

    04.05.2016 22:22
    smrdi do neba
    u ovo verujem kao i u to da je osama bin laden kriv za rusenje kula u njujorku...eto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna