Autor: Beta

Info
09.05.2016.
18:41 > 18:10
Ombudsman Saša Janković saopštio je da se u slučaju rušenja objekata u Savamali 25. aprila rаdi o "orgаnizovаnom kršenju prаvа grаđаnа", pri čemu policija nije blagovremeno i efikasno reagovala.
  • Eh

    10.05.2016 11:40
    Trivijalan naslov, skandalozan sadržaj. Tema koja zaslužuje daleko više pažnje...
  • Boxy

    10.05.2016 09:51
    uvod u bezakonje
    Vidim da ova vest ne izaziva previše pažnje kod čitalaca. Ovo je upravo jedna od najopasnijih stvari koje su nam se desila poslednjih godina. Moguće je da grupa nekih krimosa, dobro opremljenih i oragnizovanih pokuša rušenje u pola noći, ALI, DA POLICIJA NE REAGUJE, goviri o mnogo dubljem poremećaju unutar državnog aparata. Kada su oni paoru u Vojvodini protestvovali oko izdavanja zemlje, država je istog trenutka reagovala i strpala ih u zatvor. Zašto sada ne čini isto, ostaje da se vidi. Za čije interese se ćuti prilikom rušenja objekata? To je takodje jedno od pitanja. Odgovore ćemo dobiti, ali kad i po koju cenu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna