Autor: agencije

Info
28.05.2016.
22:04 > 22:17
Ministar privrede Željko Sertić izjavio je večeras da 11 strateških preduzeća neće otići u stečaj, već će nastaviti ekonomski i funkcionalni život u narednom periodu.
  • miroslav

    02.06.2016 15:47
    nije-opet
    dodjite u rtb bor-ako uopste znate gde je bor pa vidite da li se radi i koliko i kako-u ovoj nasoj drzavi postoji itreba da postoji jos neto osim beograda
  • Kola idu nizbrdo

    29.05.2016 08:35
    U praksi to znači konstantnu emisiju novca, prilagođavanje kursa toj emisiji (rast), i sve lošiji život naroda. Od 2000-te godine nijedna vlada nije pokazala da ume ili želi da poboljša standard građana. Socijalna revolucija je neminovna, samo je pitanje vremena i mesta izbijanja.
    Odobravanjem života ovih 11 gubitaša ova vlada samo pokušava da spreči izbijanje revolucije oko ovih preduzeća.
    Najvrući period nas očekuje između novembra i januara.
    Naravno, na roza tv se uvek može svašta pričati i mahati rukama.
    Pobednički?
  • zivan

    29.05.2016 06:34
    Ta preduzeca godinama nisu placala struju, grejanje, doprinose, poreze.., i sve to nadoknadjuju svi poreski obveznici.., a mnogima i deo zarade stizze iz budjeta. Produzzetkom ovakvog rada, gradjani Srbije morace joss jednom da nadoknadjuje gubitke neefikasnih i prevelikih preduzeca nasledjenih iz bivsseg sistema...
  • Lala

    29.05.2016 00:03
    crnjak
    A ti narode placaj Vuciceve gluposti...
  • Nikola

    28.05.2016 23:37
    opet
    Da gradani ce vuci te neradnike na grbaci a oni sede i ne rade nista Strasno!
  • PRIVATNIK

    28.05.2016 22:41
    Sve je to lepo
    Samo niste rekli odakle nesolventnim preduzećima pare za socijalni program ?
    Kad privatnik propadne, država ne skuplja pare za socijalni program radnika koji ostaju bez posla. Zašto? Pa i to su njeni gradjani, samo su kanda nevidljivi gradjani drugog reda, kada treba država da se isprsi za njih. A doprinos za osiguranje za slučaj nezaposlenosti, plaćam za sve radnike..Redovno. Kao i sve ostale propisane dažbine koje terete rad i delatnost.
    Uprkos tome, ja nisam "zaštićen", nisu ni moji radnici. Mi poslujemo i preživljavamo po zakonima tržišta.Za sistem smo vidljivi samo kada treba nešto da platimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna