Autor: Blic

Info
16.06.2016.
07:52 > 07:54
Četiri direktora i predsednik Nadzornog odbora "Srbijašuma" otputovali su prekjuče u Francusku, usred Evropskog prvenstva u fudbalu, o trošku tog javnog preduzeća.
  • M

    16.06.2016 22:29
    znam istinu
    Kao neko ko je sarađivao sa pomenutom firmom i neko ko jako dobro poznaje 70% zaposlenih u istom, mogu reći da dok Srećković nije došao u svojstvu predsednika nadzornog u toj firmi se nije znao red. Kada je Srećković došao u Srbijašume, firma je počela sa poslovanjem u plusu. Doveo je u red zaposlene što se tiče redovnog dolaska na posao i efikasnijeg rada, gotovo iskorenio bahaćenje na račun firme, sproveo odluku Vlade o smanjenju dnevnica 2. dan nakon odluke (iako su mnoga javna preduzeća sa primenom odluke krenula tek nakon mesec dana)...
    Imam osnova da verujem da je autor ovog teksta osoba koja očajnički želi da zauzme mesto direktora, a kojoj je jedina zanimacija za vreme radnog vremena izazivanje nemira u firmi( i izvan nje), guranje nosa u tuđe mail-ove i sl.
    O smeštaju u Bg nema istine, a to da li je imao iskustva ili ne (imao je), lako možete proveriti u Advok.komori Vojvodine, kao i to da nije u suprotnosti sa zakonom o javnim preduzećima imenovan! Dalje, službeno vozilo koristi kada dolazi više puta nedeljno u firmu, često i sopstvenim!
    Svaka pametna, svesna i odgovorna osoba bi proverila navode pre davanja bilo kakvog komentara, ali ne....toliko ima ogorčenih da jedva čekaju da "pljunu"na nečiji rad.
    Iiii samo bih dodala, saradnja sa šumarskim preduzećem je ostvarena još u martu u okviru Akcionog plana Lima-Pariz, a zašto baš u ovo vreme....pa dragi moji vreme je za šestomesečni izveštaj!
  • Jelena

    16.06.2016 20:13
    Podrska
    Ni manje zemlje ni vise zlobe i zavisti.Kako mislite da se uspostavi medjunarodna saradnja?Svuda u svetu je normalno putovati i uspostavljati cvrste temelje za buduce saradnje koje doprinose uspesnisti preduzeca.I za vasu informaciju dnevnice su 15 e.Ostavite ljude na miru.Nista lose nisu uradili.
  • Insajder

    16.06.2016 17:41
    Neko ko ih poznaje
    Ovaj v.d "direktor"iz Aleksinca, Predrag Aleksic,od kad je dosao 25.12.2014.,nista nije uradio pametno samo štetno.Putovao je vise od Tome po svetu,dobijao raznorazne poklone,ono sto je bio optuzen za mobing ,firma je platila,posluzivao se,uzimao ,uzimao i nema kraja,a uzgred nije vise v.d jer mu je istekao 25.12.2015.Svi su oni štetni i po povratku-smena!!!
  • MILOJ

    16.06.2016 13:58
    Vecu slinu i neznalicu od tog Sreckovica nisam video. Dobro i Zarkic Micin je tu negde
  • Kaligula

    16.06.2016 13:38
    Apsolutno me ne zanima i smatram da nikog ne treba da zanima jesu li ili nisu dobri ljudi. Kada je u pitanju zloupotreba polozaja onda je to izivljavanje na parama koje im mi dajemo.
    Dakle to su dobri, uvek nasmejani i u dobrim kolima, nasi drugari za koje miradimo a koje boli zadnjica za nas dok ispijajusampanjac u francuskim restoranima i muvaju holivudske starlete itd. More mrš.
  • Kolega Rajko

    16.06.2016 10:43
    Nijedna laž nije večna
    Stajem ovde u zaštitu čoveka kog dobro poznajem. Srećković je jedan od najtalentovanijih mladih advokata a ne nekakav diletant bez diplome kako ga pokušavate predstaviti pa je smešno tvrditi da nije ispunjavao uslove konkursa.

    I pre ove funkcije je imao i dobra kola i naputovao se u životu i nije željan nekakvih privilegija.
    Zamisli čovek koristi službeno vozilo (bez vozača) ?!? Wau . . pa jel treba svaki drugi dan da putuje u Beograd vozom i da li bi ga to možda malo omelo u obavljanju posla. Hajde da ukinemo svih 20.000 službeih vozila pa tako i Srećkoviću ali nemoj da je on kriv za sve. Ovo za mobilne je već smešno i bespredmetno komentarisati

    Hajde novinari istražite malo kako su čoveku pre ovog pokušali da smeste brisanje upisa u advokatsku komoru i kako se to završilo pa sad traže načine da se drugačije obračunaju sa čovekom koji ni jedan evro nije bogatiji od kad je na javnoj fuknciji.

    Nisu svi funkcioneri bitange kao što ni svi novinari nisu bitange.

  • nb

    16.06.2016 10:24
    da li ovakve vesto uopste nekoga cude? Zacudili bi smo se da su isti pozvani na odgovornost i da su reseni polozaja, odnosno posla, jer se radi o drzavnim (narodnim) parama. Pa posle neka otavarju svoje "uspesne" firme i neka putuju u Pariz do mile volje...
  • El Nebuloso

    16.06.2016 09:50
    Ništa novo, namešenici su uvek voleli da obilaze sportske dogadjaje o trošku države. Dešavalo se da na letovima zafali mesta za sportiste zbog raznih zaslužnih gradjana i njihovih bližnjih. Navikli smo na primitivce i cirkus državu a dovoljno smo pametni da shvatamo kako se ništa neće promeniti. Glupost i prostakluk uz odsustvo etike i morala usled manjka obrazovanja su dominantne karakteristike ovih prostora.
  • Nindza Kornjacleone

    16.06.2016 09:10
    Culi su da pojedine igrace ljudi nazivaju drvima, pa otisli da vide kakvo je to cudo. Covek, pa jos i drvo. Poneki je i balvan. Sve u svemu, strucna poseta u ime nauke. Moraju minimum do 10.jula ostati.
  • panonius

    16.06.2016 08:42
    Putujući cirkus Šopalović
    Ova ekipa je baš ozbiljno shvatila nalog da se štedi na svim frontovima. Eto , umesto da keširaju ino-zajebanciju iz svog džepa firma im platila zezanje u francuskim šumama. Moralni neki likovi ali i veseli - a i sportski nastrojeni !!! Takvi nam trebaju!
    ŽIVELA ŠTEDNJA !!Možeš ovima smanjivati platu ali su oni živahni.
    Šta je penzosi , prosvetari , medicinari .... pa m zar niste sretni ??!! Razlika je od plebsa što su ovi nedodirljivi.
    Mislim da je u nastajanju nova vrsta insekta na svim frontovima: žohari u ljudskoj formi!
  • Srpski je

    16.06.2016 08:26
    Kad ono, Srbija šume odnose Albanci, tamo negde dole...
    Da li su zaslužili, to zavisi sa kojom partijom su se slizali.
    Ja bih pozvao njihove roditelje na televizijsku emisiju, da nam malo pričaju o njihovom vaspitavanju i odrastanju, dok ovi tamo uživaju u Parizu.
  • Ivan

    16.06.2016 08:01
    Bravo
    Zaslužili su! kakva sprdnja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna