Autor: nezavisne.com

Info
06.07.2016.
12:51
Sedam meseci od novogodišnje noći u Kelnu, kada se dogodilo masovno seksualno uznemiravanje žena, problema s takvim napadima ima i Švedska.
  • Boki

    06.07.2016 19:47
    Vrednosti zapada? Urnisati bombama milione ljudi, pobiti 100000 dece i zena i onda ih ostaviti u ocaju. Ovo je bumerang koji se vratio tim njihovim vrednostima i uvodjenjem demokratije bombama.

    Ne kazem da je u redu ali znam da su Svedjani poprilicno ksenofobicni, ranija medijska preuvelicavanja samo su doprinela da se odmah upre prst u izbeglice. U svim severnim zemljama problem silovanja je postojao i mnogo pre izbeglica. U UK u ruralnim delovima zemlje svaka druga zena je silovana. U Svedskoj je 2014 bilo 6700 silovanja.

    Pre paljbe po izbeglicama i usmeravanju novog talasa zla i mrznje na te ljude treba reci da li je toga uopste bilo i kazniti pojedince.
  • nsns

    06.07.2016 13:56
    resenje za ovakve situacije je deportacija odmah svih koji ne prihvataju vrednosti zapada
    znaci NAPOLJE ODMAH hidzabima maramama serijatskim sudovima
    nema to u evropi
  • JU-JU!

    06.07.2016 13:42
    Ma, to treba samo razjasniti prava čoveka i malo porazgovarati sa zlostavljačima.
    prevaspitati i rešen problem. Je'l da?
    Ako i nekog ubiju, ma, da, treba saosećati sa zločincom, a za žrtvu samo ono čuveno zgražavanje od 3 dana i "Ju, Ju!" komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna