Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Info
13.07.2016.
14:26 > 18:26
Nova pokrajinska vlada povećala je broj zaposlenih na neodređeno vreme na direktnim budžetskim mestima, izmenom uredbe o maksimalnom broju zaposlenih u APV.
  • Mile

    04.08.2016 10:13
    Bolje je a i zdravije za ekonomiju zaposliti prekobrojne nego tolerisati milionske pljačke odabranih (što u eurima, što u dinarima) koje razaraju ekonomsko tkivo zemlje.
  • Paor

    14.07.2016 18:28
    VladaN
    Da Vas dopunim: pa tu nema ni posla za sve te ljude!
    Mislite da u svakom od sekretarijatarijata IMA POSLA ZA 11 ZAMENIKA I TUCE POMOĆNIKA!?
    Koji je opis poslova tih ljudi? Šta oni rade za Vojvodjane?
    Ej, preko 5.000 zaposlenih u Banovini i Vojvodinavodama i Vojvodinašumama! U celoj bogatoj Švajcarskoj nema toliko činovnika!
    To je leba bez motike o trošku nas Vojvodjana!
  • Anonimus

    14.07.2016 07:43
    Kadrovi
    Treba videti koji su kadrovi ds iz Banovine preleteli u sns da bi dobili ili ostali na funkcijama. Tuga i žalost... Sav talog iz ds prešao u drugu stranku. Uglavnom ljigavci kojima je ds plaćala privatne fakultete, jer državne nisu mogli sa završe. Najgori kompleksaši koji su preko stranke dobili posao. Zbog takvih je da i izgubila izbore....
  • Mr. M

    14.07.2016 05:14
    To su isto uradili kada su dosli na vlast prevratom (uz pomoc DS-a i LDP-a da ne bude zabune) u Temerinu. Odmah su zaopslili dva savetnika, a njihova prva akcija je bila da kupe sebi Samsung S5 (ili S6) ne secam se sta je tada bilo aktuelno.
    Ne mesaju se u posao, posto bas ni neznaju nista da rade, ali kostaju JKP (koji uzima kredite za platu) oko 180000 bruto mesecno po komadu.
    Ziva propast
  • Zagula

    14.07.2016 03:19
    Svaki sekreterijat ima tuce plus savetnika koje placaju astronomski i po vise hiljada eura, na taj nacin se legalno krade, a sto se tice zaposlenih to su vecinom uhlebljeni rodjaci, poslusni clanovi i da ne zaboravimo ljubavnice itd. Puna kuca ko kupleraj.
    Sve i svemu ta ustanova nema nikakvu svrhu osim za legalnu kradju i bahacenje, stranacko zaposljavanje i zaje*avanje.
    Ne verujem da ce se ikad stanje popraviti... Prodje mi zivot gledajuci beskonacni niz lopova...
  • SPASIMO RTV!

    14.07.2016 01:08
    Upravo je izvršen napad na RTV. Preko filmskog urednika odanog Beogradu i naprednjacima. Pušten je "Slatki film", finansiran od strane soto--sta, snamerom razaranja kulture. Prikazuje fekalisanje na stolu za ručak, nakon kojeg kreću orgije. Prikazuje otvoreno
    (u doba potere za pedofilima) zavođenje dečaka od 6-7 godina od strane zrele žene.
    Ovom narodu nije potreban takav film, ni pod kojim izgovorom.
    Za sve ovakve namerne "propuste" na RTV, ispaštaće samo RTV iuako su aranžirani iz Beograda.
    Energično zahtevam kažnjavanje filmskog urednika RTV1, koji je dozvolio da se ovo emituje, sa zlim namerama.
    Ljudi na RTV, da li shvatat šta vam se radi?
  • VladaN

    13.07.2016 23:42
    MiaNS
    Da vam olakšam dilemu. nema SNS čestitih a ni sposobnih koji mogu da rade odgovrne poslove.
  • MiaNS

    13.07.2016 22:09
    Najinteresantnije od svega je da SNS već postavlja na funkcije one koji su zaposleni u vreme DS-a - dakle ljude koji su zapošljavani po tome što su se "isticali" u DS-u,a nisu gadljivi da u prvom danu prelaznog roka pljuju po onome ko ih je tamo dovukao.

    SNS treba da se čuva te greške i da postavi nove i čiste ljude, ukoliko je moguće.Valjda imaju dovoljno svojih čestitih za funkcije u pokrajini.Ako će zadržavati stara postavljena lica,bolje da ništa nisu ni dirali-makar je koliko-toliko uhodan sistem bio.
  • CK

    13.07.2016 21:51
    JP i JKP
    A u JP i JKP u poslednjim nedeljama pojavise se novi radnici. Zanimljivo!
  • Mitar

    13.07.2016 20:55
    I??? Po stoti put dokaz da je Vucic nemocan i nesposoban da ispuni ono sto je sam sebi zadao, a to je smanjivanje troskova u JP!
  • anssss

    13.07.2016 19:51
    nss
    sve to narod placa...na svakog polupismenog rukovodioca dodje po 10 savetnika
  • Teča

    13.07.2016 19:21
    Pa neće valjda otpustiti ljigaše ? Sada su oni koalicija, dakle svoje naprednjake moraju dodatno zaposliti. Imaćemo isti trošak kao i do sad + još naprednjaci po skretarijatima i upravama gde već sede ljigaši i pastorovi. Kako je ono išao slogan " Vojvodina se voli i kad nisu izbori ?" Hahahahahahaha.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna