Autor: N1 Hrvatska

Info
17.07.2016.
09:26 > 09:30
Postoje jednostavni načini da ubrzate internet vezu, a koji malo ili ništa ne koštaju.
  • Dex Dexter

    17.07.2016 12:16
    zakljucavanje interneta
    npr. uzeli ste duo paket kod sbb d3go(tv+telefon) i dobili dzaba wireless koji na speedtestu pokazuje 500kbps dwnld i 100kbps upld.ustvarnosti dwnld neide brze od 55-65 kbps a upld nisam ni probao..mislim,ti ruteri koji su dobijeni sluze samo za unifi konekcije i zato je provajder zakljucao brzinu skidanja na 10x manju od reklamirane.internet signal i tako neplacate pa se zato poklonu negleda u zube,hahaha!
  • grr grr

    17.07.2016 11:56
    zamisli
    na predlozenom saktu imas i link za pingtest.net
    procitas tekst probas pogledas ponudjeno pa onda drzis slovo
  • Dragan

    17.07.2016 10:09
    Grrrr....
    Postoji i pingtest.net ... Nije sve u brzini interneta tj mbit/s. Bitan je i kvalitet i stabilnost mreze. Mogu imati i 100mbit/s ko Japanci al ako je nestabilna mreza dzaba sve to.
    Raskino sam dvogodisnji ugovor sa kablovskim provajderom kome sam uredno placao racune, trebao sam ih i tuziti ... Dobijao sam internet samo da koristim za obicno surfovanje, a za bilo koje naprednije koriscenje mreze bio je neupotrebljiv. Nije samo brzina bitna, vec i ping (kasnjenje za nekim serverom), packet lose (koliko je kvalitetna mreza tj. koliko vam od poslatih paketa stigne) i jitter (koliko je razlika izmedu pinga tj. najmanje i najvece kasnjenje za nekim serverom). Ovo se sve 'podrazumeva' da bude normalno ali kad se sbi nakace ti parametri kod ovog provajdera su katastrofalni, a kad sam im ukazivo na to oni su bili nesposobni da to poprave vise od pola godine. Pare su znali od racuna da prime ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna