Autor: Fonet,

Info
17.07.2016.
16:51
Velika većina građana Srbije ne veruje bankama, pokazalo je istraživanje Udruženja bankarskih klijenata "Efektiva".
  • Ljuba Kragujevac

    20.07.2016 19:45
    Ne bih da generalizujem ali pojedine bankarske činovnike u centralama smatram zlotvorima ovog naroda. Ono što sami ne bi potpisali poturaju narodu pod nos. Kada bi ovaj član zakona sankcionisali novčano , bilo bi lakše.
    Члан 13.
    Пружалац платних услуга је дужан да обезбеди да лица која је ангажовао на пословима пружања информација корисницима платних услуга поседују одговарајуће квалификације, знање и искуство, професионалне и личне квалитете, да поступају у складу с добрим пословним обичајима и пословном етиком, као и да поштују личност и интегритет корисника платних услуга.



  • Kvazimodo

    18.07.2016 08:52
    Vec su dosadni sa istom pricom svaki dan, banke ovo, banke ono. Ja sam siguran da je bankarski sistem u Srbiji naj uredjeniji sistem u celoj drzavi. Mozete da pricate sta hocete ali jedino u ovom sistemu se sve tacno zna, jedan od problema je ne informisanost i ne znanje klijenata i to je nesto na cemu bi doticni i slicna udruzenja trebalo da porade. Finansijski proizvodi nisu vekna hleba pa cak i hleb kada kupujete ima ih sto vrsta po sto cena. Kao sto u samoj anketi kaze, vecina bi potpisala ugovor bez citanja, ja ovo mogu da tumacim samo ka cistu glupost. Hleb kupujes pa pogledas vrstu, sastav i cenu zasto to neuraditi prilikom uzimanja kredita ili placanja letovanja?
  • Prirodno

    18.07.2016 02:15
    A, trebalo bi? Razumno je ne verovati bankama.
  • Raki

    17.07.2016 21:33
    Rizik
    Kako imati poverenje ? Kad dođete u banku da uzmete kredit morate ispuniti sve njihove uslove a uzmu i "broj cipela!. Ceo rizik kredita snosi korisnik-klijent a banka se obezbedi na sve moguće načine. Osiguranje kredita, hipoteka . . . . Skriveni troškovi su posebna priča koju izbegava referent da vam objasni . . . a sitnim slovima šta čeka korisnika kredita za 2 - 3 godine ... nikad nise sigurni i kako da im verujete ..
  • Zivan

    17.07.2016 20:58
    Bass me ccudi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna