Autor: Kurir, Dnevnik

Info
28.07.2016.
10:28 > 19:47
Iako je broj građana sa životnim osiguranjem u prošloj godini povećan za 0,8 odsto u odnosu na 2014, i dalje postoje oni koji ne žele da uzmu polisu iz sujeverja.
  • Nella

    29.07.2016 08:41
    kad bi bilo+
    Sve osiguravajuće kuće(ovde) rade netransparentno i uglavnom služe za isisavanje para građana. O nekakvoj realnoj naknadi nema ni reči. To se vidi i iz njihovih "obaveza"!
    Kada su mi u posetu došla dva agenta sa "mašnama i tašnama", u prethodnom razgovoru saznadoh koliko su plaćeni i kako su o trošku firme bili sedam dana na Malti???
    Uvideh gde odlaze moje pare, i zahvalih se...

  • Joka

    29.07.2016 07:45
    Nema to veze sa sujeverjem već drugim stvarima.Ugovor koji ide u prilog samo osiguravajućim kućama, neinformisani agenti tzv. preprodavci, i dr.Pogotovo se ne isplati uzimati zdravstveno os. zajedno sa životnim.Zašto agenti nisu stalno zaposleni u os. kućama?Pa da osiguravajuće kuće ne bi odgovarale za gluposti koje vam priča agent.Suma sumarum je da na kraju uzmete novac koji ste uložili a koji su oni oni poodavno plasirali u sopstveni biznis.Uz to ste obavezni plaćati narednih 25-30 godina pa ako želite da kažete NE, onda dobijete trećinu uloženog-otprilike.Bolje ih čuvajte na sopstvenim deviznim računima i nema penala.A, za daleko bilo, možete ih podići po potrebi.
  • kad bi bilo

    29.07.2016 03:17
    sbbkbb
    kada bi pojedinac koji se zivotno osigurava znao sve uslove iz osiguranja po polisi koju placa nikada se ne bi osigurao. jadni su oni agenti koji ni sami ne znaju te uslove. skoro da se niko ne bavi osiguranjem vec samo prodajom pa " ne daj Boze" da dodje do rizika, jer se sve nedoreceno tada ispliva kao lose za osiguranika. skoro sve osiguravajuce kuce u nasoj zemlji mahom su tu kao deo neo liberalnig kapitalizma i isisavaju pare, ovo jos malo sto gradjani u stednjama imaju. na kraju krajeva postoje bolji nacini od investiranja u osiguravajuce kuce. banke su jos gore.
  • besmrtan

    28.07.2016 23:18
    ja neću umreti.
  • sujeverni

    28.07.2016 20:22
    gradjanin
    Nemaju ljudi para. Znamo sta je dobro ali jednostavno se nema para.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna