Autor: Tanjug

Info
16.08.2016.
16:25 > 16:54
Predsednik skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava Meho Omerović osudio je najave o političkoj rehabilitaciji Slobodana Milosevića.
  • svaba

    17.08.2016 04:12
    optuzujem
    ga i njegove navijace sto mi je oteo domovinu yu
  • Đunta

    16.08.2016 21:03
    @Grgolj
    Slažem se sa vama. Ništa za dodati, samo baciti peglu i na lik i na delo pomenutog bankara, koji je Ustavom Srbije srušio, opljačkao i ubio Jugoslaviju.
  • Čvarkov

    16.08.2016 19:01
    Krov je
    Kriv je i za poplave..maline kišu sneg vatru ,za sve je kriv .Jadna Srbijo....pokvareni smo do srži
  • Steva-NS

    16.08.2016 18:42
    Da li razlog za rehabilitaciju g.dina Slobodana Miloševića postoji ili ne,neka odluče Srbi,u zemlji Srbiji,i nemam ništa protiv,ako odluče "ne".Ali,isto tako,ako odluče "da",nek se niko ne oseća ugroženim.Protivnici peru duše,jer su se ovajdili na neki način,a ratovi su delo vajni nam "prijatelja",toga je svako svestan! Jer inače,što nas kinje pored kooperativnog Vučića i vajne nam "vlade"?
  • izbeglica

    16.08.2016 18:09
    Šta očekivati kada su na vlasti oni koji su bili i sa njim na vlasti. Setili se da bi mogli opravdati biografijei
    Kriminalizovao je Srbiju, ušao u 4 rata i izgubio, ojadio srbe na prostorima Hrvatske i BIH,, zbog njega nas je bombardovao odvratni NATO, kao rezultat imamo nezavisno Kosovo, prterani Srbi se i danas nalate u nekakvim prihvatnim centrima...
    Dačićui Vulinu nema pomoći, bili ste deo Miloševićevih zlodela, a oni koji su ostali živi vas gledaju,kako debeli i bogati i danas pravite štetu i svađa te nas sa bivšim republikama.
  • Grgolj

    16.08.2016 17:16
    Ratove je najavio 1989. na Gazimestanu - i obećanje ispunio! Pelio je ratove s Kosova u Bosnu i Hrvatsku, a malikce i u Sloveniju. Svesno je prizivao NATO-bombe da bi u njihovoj senci i halabuci zauvek ,,rešio'' kosovsko pitanje - ali je ostao i bez Kosova i bez mostova. Direktno je dogovoran za smrt grupe mladića i devojaka u RTS - praktično priželjkujući njihovu smrt radi kompromitovanja Zapada. Svesno nije dozvolio evakuaciju beba iz porodilišta u blizini Nemanjine. (Srećom, porodilište nije bilo gađano.) Pod ,,kišobranom'' NATO-bombi jurnuo je svom žestinom na Kosovo, počinivši pljačke, ubistva i proterivanja Albanaca iz njoihovih domova (radi lo se o 900.000 ljudi - što je javno izrečeno i na jednom kasnijem zasedanju Skupštine Srbije. Leševe odraslih Albanaca i dece prevozio je u hladnjačama u Srbiju. (Neke buduće generacije pronaći će olupine šlepera i leševe žrtava u jezerskim dubinama i u zatrpanim rudarskim jamama. Bio je kukavica: kad su bombe zabrundale nad njegovinn (čitaj: Titovim) dubokim i debelim bunkerom - od straha mu se deformisalo lice. Ukinuo je obe autonomije u sastavu Srbije. Bio je lopov par ekselans: brdda narodne love odnosili su on, Mira i Marko na Kipar i još mnogo kojedude. Treba li još? Treba li reč-dve i o Dačićevoj inicijativi o podizanju spomenika... Ne mogu, tera me na povraćanje.
  • cile

    16.08.2016 17:14
    proveriti da li je ceda drogiran i onda se moze uzeti izjava od doticnog

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna