Autor: Agencije

Info
22.08.2016.
18:59 > 19:03
Gej aktivistu i organizatora Parade ponosa Beograd Bobana Stojanovića, danas oko 15 sati, na uglu ulica Carice Milice i Maršala Birjuzova, brutalno su fizički napala dvojica nepoznatih napadača, saopštila je Parada ponosa.
  • Ladi

    27.08.2016 15:52
    E ljudi, pa svinje se kljukaju sa svime i svačime u Srbiji kako bi ubrzali rast mesa i bilo jeftinije, ne samo vakcinom. U Srbiji uvek bilo važniji kvantitet a ne kvalitet, i kada je to mnogo opasno po zdravlje. Uvek kada jedem srbijansko meso, imam stomačne probleme. Ali da vidite meso u inostranstvo da probate. Nikakve probleme nemate, a meso je nebo i zemlja u odnosu na srbijansko. U životu niste jeli takvo fino i zdravo meso. Da ta vakcina valja za svinje i da je zdravo za čoveka, ne bi ukinuli u Evropi. Kada bi trebao da biram između zdravlja i domeće svinje, radije bi birao svoje zdravlje a ukinuo domaće stočarstvo. A ne na račun našeg zdravlja da srbijanski stočari bogate.
  • Samo vera spašava

    23.08.2016 19:26
    Po komentarima se vidi da Srbija već neko vreme nije hrišćanska zemlja, već antihrišćanska. A to povlači mnoge nevolje za sobom na čitav narod što smo i imali priliku da vidimo. A ne treba zaboraviti da muslimani mogu da osvajaju samo zemlje gde je narod izgubio svoju hrišćansku veru ili gde nema uopšte aktivne hrišćanske vere. A ne smem ni da pomislim kako će srbijanci u Srbiji proći u budućnosti. Srećom Vojvođani su ostali hrišćani i zadržali svoju veru.
  • @pravda

    23.08.2016 19:04
    Zaista ne treba nikog tući na ulici, ali niti treba praviti od toga medijsku buku sa ciljem da se podstiče mržnja na obe strane. Gospodin Stojanović bolje da se obratio samo policiji kao što svako normalan čini, a ne medijima da od problema napravi još veći problem. Ja sve više verujem da oni namerno provociraju da bi izazvali nasilje pa da se prikažu kao žrtve u medijima. To je podmukao način da se dostigne neki cilj zar ne? Da nisu tako podmukli, u svemu bi ih podržavao. Kada bi se u medijima pojavljivali samo sa pozitivnim stvarima koje čine, mnogo pre bi postigli cilj za koje se bore. Ali ajd neko da im to objasni.
  • Nemanja

    23.08.2016 09:22
    @Hrišćanin

    Ne samo da tvoji stavovi, takvi kakvi su, ne zalsužuju poštovanje, nego si zreo i za jednu ozbiljnu psihijatrijsku intervenciju.
  • Realista

    23.08.2016 08:07
    sha?!
    ponižavajućim tonom nazivaju "pederom".?!
    Trebao je ipak to da uradi bodrecim tonom... sve bi bilo ok ondak
  • @ @psihoza

    23.08.2016 03:26
    @psyhoza
    Ne jesti Burek nije isto kao i sodomija. Ajde budimo ozbiljni.

    Vasa ozbiljnost da se videti po komentaru .
  • Lala

    23.08.2016 00:34
    Hrišćanine, ne razumem, zaista ne razumem. Ako si ti vernik, i držiš se onoga što ti Biblija nalaže, isto tako ne možeš drugoga prisiliti da se pridržava te tvoje Biblije, možda on ima kuran ili šta znam, klanja se slici Lenona itd...moraš poštovati druge, da bi i tebe drugi poštovali. Ne kontam kako je on tebe ugrozio sa tim što je homoseksualac? Da nije kako kaže gosn Palma, krade muževe ženama? Nikako mi nece biti jasno, isto kao što ovi migranti kažu, eto žene nose kratke suknje i to je protivno našoj veri, one nas izazivaju, pa mi njih možemo silovati. Treba prvo sebe gledati, pa tek onda druge. Što se više budemo bavili sami sobom, bolje će biti i nama i svetu oko nas.
  • Glava

    22.08.2016 23:28
    E moj Hriscanine
    Prvo muka mi je od imena koje si odabrao, drugo, Srbija nije hriscanska zemlja nego je po ustavu sekularna republika. Ko jos ima volje da cita tvoje srednjevekovne gluposti. I bas me zanima ko to tebe ili vas bogomoljce i mrzitelje i na koji nacin provocira? Sta ti smatras provokacijom u svojoj bolesnoj glavi, to je tvoj problem!
  • Lusi NS

    22.08.2016 23:16
    @Hriscanin: kada se vec pozivate na Bibliju, kako se osecate zbog incesta: " i obe kceri Lotove zatrudnese od oca svog"? Ne podrzavam javno eksponiranje LGBT populacije, kao ni lazno moralisanje hriscana. Sledeci put, kada se pozovete na Bibliju, prvo je procitajte, vrvi od nemorala.
  • hm pa da

    22.08.2016 23:09
    Daleko smo mi od toga da je cool biti drugačiji od ostalih. Vrlo daleko i odavno.
  • marsovac

    22.08.2016 22:55
    Čitate li vi ljudi ovaj članak ili samo lančano komentarišete?
    Nije njega niko pretukao! Udario ga u nadlakticu, možeš misliti. Naravno da ni to nije smeo, i to je fizički nasrtaj, ali on nije pretučen. Da su hteli da ga pretuku ne bi tako jeftino prošao.

    Biće da im je potrebna reklama pred paradu, jer izgleda nisu više toliko popularni, a od toga zavise strane donacije. Baš zgodno "pretučen" pred paradu. Lepo zvuči, i vi ste se primili, zar ne?

    Ne smeta mi neko ko je gej, već neko kome je "profesija" aktivista, sisanje para iz raznih donacija, bez obzira na seksualnu orijentaciju.
  • pravda

    22.08.2016 21:56
    Ali niko nema pravo tuci nekog na ulici usred dana iz cista mira
    A gospodine koji pisete o sodomiji i hriscanstvu pa jel neko napao popa ili kaludjera ili vladiku fizicki a krali su pljackali zlostavljali pa nikom nista
  • Milorad

    22.08.2016 21:44
    Preetukao homoseksualca
    Ovaj što je tukao homoseksualca je garant gej. Isto kao onaj desnicar-fašista iz NS,što je na kraju postao žena.
  • psihozi

    22.08.2016 21:30
    rizikujes
    od turaka
  • @psyhoza

    22.08.2016 21:17
    psyhoza
    Da li rizikujem da budem pretucen ako ne volim da jedem burek ?

    Vas odlican i sarkastican komentar izazvao je ocekivanu reakciju patrijota kojima je rec sarkazam nepoznati pojam.
  • @psyhoza

    22.08.2016 20:47
    Ne jesti Burek nije isto kao i sodomija. Ajde budimo ozbiljni.
  • Hrišćanin

    22.08.2016 20:34
    A kako da se osećaju hrišćani kada im se javno trlja pod nos sodomija i javno ih se provocira? Zar hrišćanska populacija ne treba da ima svoja prava? Zar srbija nije hrišćanska zemlja? I Isus je silom rasterao trgovce životinja sa trga pre dve hiljade godina jer je to suprotno Božjem zakonu. Zašto gej populacija ne priznaje hrišćansku populaciju i prestane da ih provocira? I posle na posledice takvih provokacija se žale. Po Bibliji sodomija je suprotno Bogu, kao što je zlo suprotno dobroti. Svako ima pravo da bira stranu, dobro ili zlo, ali niko ne bi trebao da ima pravo da to nameće drugima kojima način života i vera drugačija. Jer se tu pitaju i prava suprotne strane ne samo gej populacije. Kada bi objavljivale sve uvrede i napade na hrišćane i hrišćanske crkve, u novinama nebi ni stalo. Budimo realni.
  • mile

    22.08.2016 20:26
    Sinoc na Beer Festu u Beogradu prilazi mi nepoznati pijani klinac, zagrli me, i uz neku cetnicku pesmu koju je pevao zapita me jesam li spreman da idem klati Hrvate? Ceo dan sam pod utiskom te scene jer sam shvatio da je ova drzava uspela da odgaji citave nove generacije mladih koji samo znaju da mrze, tuku i ponasaju se kao stoka. Misao nekog besmilenog novog rata za 5 godina koji su isfabrikovali politicari za svoje potrebe me ne napusta.
  • psyhoza

    22.08.2016 20:05
    Da li rizikujem da budem pretucen ako ne volim da jedem burek ?
  • Nindza Kornjačleone

    22.08.2016 19:39
    Siguran sam da je jedan od mnogo pretucenih danas. Sasvim je nebitno da li je neko gej ili ne. Napasti nekog nije normalno i treba da bude sankcionisano. Da ckode nije gej, tesko da bi zavrsio u novinama. Kada smo vec kod ravnopravnosti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna