Autor: Zoran Strika - strika@021.rs

Info
24.08.2016.
15:05 > 10:53
Nedovoljna definisanost testa integriteta policajaca, koji je predviđen novim Zakonom o policiji iz 2016. godine, može dovesti do stvaranja novih kanala korupcije i zloupotrebe.
  • Marko Idjan

    24.08.2016 12:03
    A sta vredi kad na Policiji Detelinara imamo Policajce koji stalno imaju prijave disciplinske od svojih staresina, radnika, gradjana krivicne prijave i sta se desi? Dodju kod svojih kompanjona tuzioca i ovi sve izbace zataskaju. Znaci tuzioca koji krivicnu prijavu podnesenu redovnim putem odbaci treba da ide u zatvor a ne na testove. Sve ovo je sprdacina od drzave. Dok narod kao u Turskoj ne uzme zakon u svoje ruke nista se nece promeniti. Pogledajte svakih 5 godina to je zakon naleti neko pobije sve na sudu i sudiju i ostale desilo se u Zagrebu nedavno. Naravno kad posten covjek vidi koja je to sprdacina na sudu kako advokati kradu i prave se budale prema nama kako su u dilu sa sudijama itd. A di je cajo iz Vrbasa bas radi na toj stanici? Posten coek doso iz Bosne zavrsio kurs i uzima privatno i krade jer zataskava prijave. Samo jednom kad dobije prijavu izbaciti iz Policije odmah. Odmah.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna