Autor: Beta

Info
11.09.2016.
08:06 > 07:39
Premijer Srbije Aleksandar Vučić naveo je da možda više neće biti premijer ukoliko opozicioni kandidat pobedi na predsedničkim izborima.
  • Jaja

    11.09.2016 16:50
    U pravu je OZNA! Kad slušam Vučića, to je kao da rešavam ukrštene reči samo pod vodoravno. Sve se uklapa i sve je divno i krasno. Čim pređem na uspravno, vidim da se ono vodoravno ne uklapa. Ništa s ničim!
  • Metizalemov sinovac

    11.09.2016 14:50
    izlaznost
    A ko da bude kandidat opozicije? Ha ha ha.
    Realno sanse ima jos samo Zika Obretkovic (legenda treceg programa tv Beograd i njihovog legendarnog voditelja nocnog programa Bicka iza kojeg su po programskoj semi isli pornici pa je narod gledo da ne propusti pocetak filma) samo kada bi se opozicija ujedinila i ulozila u kampanju.
  • Steva-NS

    11.09.2016 13:29
    Možemo samo žaliti za fikusom vlade,jer Premijer je izvan granica,za koje se vi baš i ne sekirate puno ! Zato,ako je za puta,putuj Igumane,za stado ne brini,jer nam još samo dragi Bog,može pomoći,ali svojim činjenjem,ni to nismo zaslužili !
  • Pandur

    11.09.2016 13:10
    krađa
    U Novom Sadu je SNS kupovao glasove Roma i direktno su bili uključeni Miloš Vučević i braća Vučići a koordinatori se takođe znaju i ceo slučaj je poznat policiji kao i sve što se događalo za vreme izbora. Napadali su Bokana a isti su kao Bokan. Sad narode glasaj za SNS i za njihovu anti-srpsku politiku. Svi kolektivno su izvarali svoje članstvo, a to bahaćenje će im se obiti o glavu. Svi ste politička prošlost a sunovrat upravo kreće za predsedničke izbore. Kako ste došli na vlast tako i odlazite!
  • !!

    11.09.2016 13:06
    Ne znam ko uopste ozbiljno shvata sta taj covek prica...
    youtube Milan tarot-Vucic stand up komicar
  • u prolazu

    11.09.2016 12:58
    ispunjena obećanja
    Kako naš premijer ispunjava svoja obećanja možete najbolje videti ovde

    http://www.istinomer.rs/video/376/FAKAT-SNS-ispunjava-obecanja-Neistina

    Karakter premijera možemo da vidimo ovde

    http://www.istinomer.rs/pregled_ocena/tipovi,3,4,5/akter,15/pstr,10/strana,1/

    Jesmo li stvarno toliko glupi?

    Možda da se setimo da već od 2014. živimo bolje, po obećanju premijera, iako smo glupi da bi bili svesni toga!

    Ovo je prilično paušalna izjava. "Možda" neće biti premijer!?
    Neka kaže da neće SIGURNO pa da vagamo volju naroda!

    Tomu-diplomu niko normalan neće glasati. Zorana je isto mutna, ali ako Hilari pobedi u Americi dobila bi još bar 20% podrške. Ostalih kandidata nemaju, osim Babića ili Kneževića!

    Ipak nije slučajno što premijer govori na Hilarinoj konvenciji

    http://www.021.rs/story/Info/Srbija/143532/Vucic-govori-na-konvenciji-Bila-Klintona.html

    Sve za Srbiju, zar ne?
  • Jacovitti

    11.09.2016 12:48
    Nemoj nas plašiti!
    Nemoj Vučiću ako boga znaš da nam ti ne budeš premijer ili barem precednik! Šta bi mi bez tebe istorijskog. Ajde mi, ali šta će SNS bez tebe? Šta doktori, onaj mali i onaj do policije, šta keramičari, vazduplohovci, masterirani šoferi itd. itd... Šta će oni kada se jadnog dana nađu izvan sigurnosti tvog dela tela (ma onog, gde se leđa više ne zovu pristojno!). Ko će nam njih da brani, čuva i ne da? Koga onda oni da hvale i u nebo uzdižu ako tebe ne bude? I treba l’ neko da iz proziva, sudi i zatvara kada tebe ne bude?
  • Laki

    11.09.2016 12:24
    Toliko si izlagao, izvredao,omalovazio, ponizio,sa bratom i tebi bliskim pokrao ovaj narod bilo bi vreme da tr skinemo sa grbace, mada je to trebalo davno. A to sta ti pricas sve mi vise lici da ti spremas da uteknes.
  • Kukavac

    11.09.2016 11:07
    Ajmo svi zajedno da plačemo sad, izrežemo vene i iskrvarimo. Pokrašćete glasove i opet nema brige !!!!
  • mrva

    11.09.2016 10:49
    SNS je toliko trula i toliko prevarantska vlast, da se sigurno oseća jedino ako ima svu vlast za sebe. Cenzurišeš medije i jašeš Srbiju kako ti je volja. Ovako sa kakvom takvom opozicijom u parlamentu ovi se već osećaju ugroženo. Ovo je jedan teški kompleksaš koji očigledno ne može da izdrži što mu pada popularnost, a još manje da se nosi sa konkretnim problemima koje su stvorili i koji se gomilaju. Južni tok? Beograd na vodi? Plagijati? Korupcija? Pad standarda!? EU?Kosovo? Krađa izbora?... Predizborna obećanja - nijedno ispunjeno! Probijeni svi mogući rokovi svega što je obećavano...

    Rekao sam jednom, i to važi i u ovom slučaju: kod nas u politici, kada si uveliko zreo za robiju, ti se samo povučeš... i nikom ništa
  • DonJuan

    11.09.2016 10:47
    Jos jedna laz Barona Minhauzena i buckalo za somove u Srbiji da imaju cime da se zanimaju oviu dana.
  • Psihijatar

    11.09.2016 10:21
    Ako ti tako kažeš, evo odmah glasamo za tvog, samo da nam ne odeš!
    Šta bi mi, jadni, onda?
  • Dejan

    11.09.2016 10:13
    Ja prvi glasam
    Prvi glasam za kandidata opozicije tebe da smene, pošto si izvređao ovaj narod najgore do sad i to pre neki dan u Beogradu u Srbiji kako ovaj narod više voli žutu štampu od informacije o smanjenju spoljno-trgovinskog deficita sa Hrvatskom. Dali ovaj čovek misli kako je on neki veliki ekonmski i privredni stručnjak, a nama nikad gore a vreme prolazi. Nećeš Vučiću još dugo biti tu gde jesi, izlagao si narod. Ja ti garantujem a nikad do sad nisam pogrešio što se procene ovog tipa tiče. Gotov si i u svojoj stranci i van nje. Sve što radiš je baš to za šta optužuješ narod spletkariš, prodaješ demagogiju i guraš žutu štampu i Vučićevića u prvi plan. Toliko si uradio do sada.
  • Brus Vilis

    11.09.2016 09:51
    bla-bla-bla-bla-bla biće bolje bla-bla-bla-bla-bla ne vole me, ali ipak bla-bla-bla-bla-bla za 2 godine bla-bla-bla-bla-bla mogu oni da kažu bla-bla-bla-bla-bla najkasnije za godinu-dve bla-bla-bla-bla-bla šampioni Evrope, ako ne i pre bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla
  • Goga

    11.09.2016 09:47
    Da je pravde i pameti,nikad ne bi ni postao premijer,ni blizu toga,kao ni Toma,ni bajni ministri,ali u ovoj jadnoj državi ,svako ko je tu 20-30 godina nešto postane.
  • OZNA

    11.09.2016 09:43
    Ceo radni vek provedoh sa ljudima. Slušao sam ih, gledao, zapažao, pratio, analizirao... Najteže mi je bilo sa onima koji permanentno menjaju mišljenje, probijaju rokove... Olako daju izjave i predviđanja, a onda to menjaju, kao da već nisu ništa rekli i da o tome nema nikakvog traga i zapažanja.
    Kada nastoje da me slažu, ne pada mi teško. Znam, ako ne ukapiram odmah (što je izuzetno retko!), vreme i sve ostalo učine svoje i istina brzo i nepogrešivo ispliva. I, verovali ili ne, uvek poverujem izrečenom. To naravno, nije razlog da i dalje ukrštam, sabirem i oduzimam, ne bi li se, kao u svakoj tabeli ili ukrštenici, sve složilo i pod horizontalno i pod vertikalno.
    Teško mi pada kada, valjda misleći da sam, radeći ovaj posao, partijski, ili kako već, udomljena gluperda, koja veze sa mozgom nema, lažu i mažu, stalno menjajući već rečeno! Teško mi pada jer vređa um, ali govorio mi sve o onome ko olako „zvekeće“. Naučio sam od malena, a tek na poslu, da onaj ko ne poštuje ljude oko sebe, ne poštuje ni sam sebe! Druga je stvar njegovo mišljenje o sebi, i eventualni pad sa nivoa svog mišljenja o sebi, na nivo koji bi se dobio realnom analizom, sigurno bi bio smrtonosan! Valjda zato političari, zbog te visinske razlike, s vremena na vreme – ginu... I po meni je to čist suicid!
  • banens

    11.09.2016 09:34
    lažno možda
    Mislim da bi u svakom slučaju trebalo iskoristiti i to lažno možda jer svako ko puno laže ponekad kaže i istinu...prva i možda jedina izgledna prilika za rušenja Vučića biće predsednički izbori i ON to jako dobro zna !
  • goxns

    11.09.2016 09:12
    zna se
    sns ce podrzati jeremica i on ce
    biti novi predsednik srbije
  • Bill

    11.09.2016 09:01
    Vučiću, nakon sagledavanja brdo, ajd' da kažem - neistina (da ne kažem šta gore!) koje si do sada izrekao, ništa ti ne verujem!
  • Pera

    11.09.2016 08:54
    ----
    Ajoj, kako lažeš. Svaki put kada kažeš neću, to znači da hoćeš.
  • Mile

    11.09.2016 08:47
    A Srbija
    Sada ti nije vazna Srbija ostavljas je na cedilu,cim tvoji interesi nisu ostvareni povlacis se. Tako bi i moja baba bila Premijer kad su sigurna ledja.Budi ti u drugim okolnostima uspesan kad se hvalais da puno radis,pa da vidis kako je nama,nista ne valja a treba da smo uspesni.
  • neko

    11.09.2016 08:45
    de
    de nemoj da nam dajes lazne nade, znas i sam da ces da se kandidujes i da se neces sam povuci ni da izgubis, jedino da predsednik raspusti skupstinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna