Autor: Beta, Tanjug; Foto: Beta, MUP

Info
11.09.2016.
11:46 > 12:57
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović saopštio je da su policajci u velikoj akciji potrage pod nazivom "Cunami" priveli i zadržali 68 osumnjičenih za teška krivična dela, poput droge, ubistava, trgovine ljudima, silovanja...
  • Observer

    12.09.2016 10:34
    Naivni
    Po komentarima se vidi da je u narodu sve manje Naivnih slikara i da se štitimo protiv bacanja peska u oči. Vlasti preostaje da nađe neki drugi obilazak do naših naivnih duša. A možda je predstava za EU, kod njih ima još naivaca !
  • Carls Tejlor

    11.09.2016 18:34
    Znaci pola SNS-a je uhapseno prema ovoj prici.
  • DonJuan

    11.09.2016 14:57
    Kakvo nam poskupljenje, osim struje, sutra spremaju, kad nam danas mazu oci ovim?
  • u prolazu

    11.09.2016 12:34
    super
    Ovo bi trebali da rade svaki dan, zar ne?
    Zašto ovakve vesti nisu češće?
    Možda zbog toga da iznesem sumnju da je ovo samo dimna zavesa za neke bitnije stvari koje nam se rade iza leđa.

    Skoro sve što se kriminalno desilo ove godine je bilo sa ljudima poznatim policiji, na čelu sa nezamenljivim "doktorom". Ako su već poznati, zašto nije sve to sprečeno? Zašto su na slobodi sa tolikim prijavama i PRESUDAMA? Neki bi i preživeli. Isti je ministar.
    Bitno je da robijaju građani koji nemaju da plate privatne izvršitelje/reketaše, po ceni zatvora 1.000 din. dnevno dok BaHatović priznaje kršenje zakona i daje 10% plate U DOBROTVORNE SVRHE, BEZ PLAĆANJA KAZNE, da mu se prekršaj BRIŠE iz dosijea! Napredno!

    Ko to drži sudstvo i policiju? U čijim je rukama procesuiranje kriminala? Zato i sumnja! Sve to zavisi od jednog čoveka i njegovih LIČNIH interesa. Koji nas interes sada pogađa?
    Jednostavno ne razumem da li je interes policije bezbednost građana ili zadržavanje statusa straha među istima. Obećanja premijera i "doktora" govore jedno, a dela nešto sasvim drugo!

    Hoće li se neko od botova zaleteti da mi ovo objasni?

    P.S.
    Svaki kriminalac je za mene isti, bio diler droge ili muvao sa autobuskom stanicom, ili razvojnim fondom! Kriminalac je onaj koji krši zakon, imao podršku vlasti ili ne! NEMA OPRAVDANJA! NE MOŽE da ga štiti članska karta "biblioteke"! Briga me za SVE stranke!

    NEŠTO SE GADNO VALJA IZA OBLAKA dok nam se oči zamazuju ovom zavrzlamom! Iz prethodnog iskustva govorim!
  • Smrdija

    11.09.2016 12:20
    Opet love boraniju . Kada cete hapsiti one iz skupstinskih klupa ?
  • Aleksandar

    11.09.2016 11:46
    Ne trebaju nova hapsenja. Dovoljno je da osudjene kriminalce, koji se setaju gradovima, pucaju i ubijaju, posaljete na robiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna