Autor: Beta, Novosti

Info
26.09.2016.
10:47
Narodna banka Srbije od 1. oktobra omogućiće bankama da lakše i po povoljnijim uslovima odobravaju kredite jednom delu klijenata koji do sada nisu mogli da se zaduže ili su uzimali pozajmice po znatno većim kamatama od uobičajenih.
  • Kaligula

    26.09.2016 13:36
    Ne moraju tu banke nista da procenjuju kad one same dobijaju novac od drzave. To je samo beskonacan proces pranja para i bogacenja na nasoj grbaci. Malog kruga hostaplera i malo sireg kruga d..lizaca...
  • easy money

    26.09.2016 11:39
    Obećanje-radovanje
    Banke nikog ne časte, nego pažljivo procenjuju rizik, i najčešće preteruju u tome, kriju se iza procedura, kako bi njihove zaposlene malo manje bolela glava.
    Da li bi vi prijatelju koji se kod vas zajmio na sitno nekoliko puta i nije sve vratio-malo je kasnio po jednoj pozajmici, tek tako, bez razmišljanja, pozajmili novu turu para?
    Sve je stvar dogovora i procene rizika. Banke dobijaju priliku da ne povećavaju rashode i stvar je poslovne politike da li će rizičnije ili opreznije da plasiraju kredite. Ono što se dobije sa jedne strane, može se lako proćerdati s druge.
    Novinari opet "pale" zadužene do guše, ne razumem zašto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna