Autor: Politika; Foto: 021.rs

Info
02.10.2016.
10:18 > 10:14
Broj refinansirajućih kredita od početka ove godine porastao je za gotovo 30 odsto.
  • labud

    02.10.2016 13:39
    Moj otac je bio žirant za kredit kolegi koji je "nestao", tako da je vraćao ceo kredit. To je bilo jako davno,ali sam odrastao uz pouku: dug je zao drug. I tako naučio da štedim i kupim nešto, a ne da se zadužujem posle "kupovine". Nije svejedno da li se odvaja pre, ili posle kupovine,kada se već mora odvojiti. Naravno,teško je uštedeti za velike kupovine poput stana, ali i tu sam imao neku ušteđevinu, pa se nadam da ću kredit ipak izdržati,jer nije enormno veliki. Da ne mislite da je sve sjajno, i ja strepim da ne izgubim posao,živim skromno,ne idem na more,suhomesnate proizvode skoro da i ne kupujem,slatkiše pravimo sami... Šta reći osim da živimo na kašičicu.
  • mile

    02.10.2016 13:24
    Dužničko ropstvo praćeno robovanje stranim firmama za minimalac je jedina budućnost u Srbiji. Svi koji su se zaleteli i osnovali porodice u ovoj državi nemaju drugi način nego da se zadužuju kako bi imali koliko-toliko normalan život za svoju decu. Sramota je šta u šta se ova država pretvara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna